Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Топ 20 ігор Steam Deck у квітні 2024: на першому місці популярна інді-гра

Інді-гра перевершує деякі з найбільших ігор AAA та стає найпопулярнішою грою Steam Deck у квітні. Погляньмо на топ 20 ігор квітня.
Поділіться новиною з друзями

Steam Deck — одна з найпопулярніших портативних ігрових консолей у світі. Вона підтримує дуже багато ігор, але ще більше потрібно адаптувати з часом. Сьогодні ми розглянемо топ 20 ігор для цього пристрою і розберемося, яка саме гра здобула перше місце і чому так сталося.

Навіть беручи до уваги оновлення 1.6, Перше місце Stardew Valley на цьому списку вражає. Популярність франшизи Fallout нещодавно значно зросла через випуск телесеріалу Amazon Prime, і це показано тут: Fallout 3, 4, New Vegas і навіть Fallout 76 увійшли до топ-20 у квітні, хоча лише Fallout 4 ледь потрапив у список за березень. Попри оновлення наступного покоління Fallout 4, гра не змогла перевершити Stardew Valley. Однак, між порушенням модів гри та зникненням графічних параметрів Steam Deck Fallout 4 із її запуском, деякі гравці, можливо, також уникали цього.

Як зміниться популярність гри на Steam Deck

Наразі ще невідомо, чи відбудуться серйозні зміни результатів за травень, але це можливо. Основний сплеск гравців у Fallout відбувся в основному завдяки оновленню Fallout 4 і випуску серіалу. Для того, щоб ігри піднялися так далеко в списку, лише частина місяця сприяла підвищенню їх популярності, дуже ймовірно, що гра Fallout отримає корону в травні.

Однак Baldur’s Gate 3 може стати сильним конкурентом у найближчі місяці. Патч 7 Baldur’s Gate 3 знаходиться в стадії розробки та буде випущено пізніше цього року. Оновлення додасть нові покращення, виправлення помилок та інструменти модифікації, що дасть гравцям можливість змінювати гру на свій розсуд. Згодом стане відомо, як Stardew Valley буде порівнюватися з цими іграми AAA в найближчі місяці.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.