Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Content Warning отримує велике оновлення

Landfall випускає перше велике оновлення для Content Warning. Воно додає нову карту, монстрів та багато цікавого вмісту. Погляньмо разом.
Поділіться новиною з друзями

Content Warning, останній реліз Landfall, отримав своє перше велике оновлення лише через місяць після випуску гри. Гра здобула неймовірної популярності в перший день, оскільки вона була безплатною.

Гру було випущено на 1 квітня, що досить незвично для ігрової індустрії. Раніше розробник випускав інші ігри, як-от Knightfall, яка деякий час була також безплатною. Понад 6 мільйонів людей скористалися «Попередженням про вміст», поки гра була безплатною, і більше людей купили її за низькою ціною в 7,99 долара з 2 квітня. Це не оновлення для гри, але попередні оновлення стосувалися помилок і проблем з підключенням. Хоча це останнє оновлення додає купу нового вмісту для гравців. Гравці, які використовують модифікації у грі, можуть зачекати, доки їхні улюблені моди також будуть оновлені.

Велике оновлення Content Warning

Це велике оновлення «Попередженням про вміст» містить кілька доповнень високого рівня, а також кілька менших доповнень і виправлень. Оновлення полягає в тому, що до гри додано цілу нову карту, на якій гравці можуть побачити більше старого світу. З’являться нові монстри, яких потрібно шукати, уникати та записувати на плівку. 13 із них буде додано, щоб гравці вишикувалися в чергу, похизуватися на spooktube, щоб заробити гроші. Багато монстрів також були збалансовані. Крім монстрів і нової карти, є також новий рідкісний проклятий предмет, який буде в старому світі.

Вдома також є нові поповнення. Існує доповнення до списку предметів із додаванням рятувального капелюха. Також є абсолютно новий магазин капелюхів, який гравці можуть використовувати, щоб прикрасити своїх персонажів і допомогти їм виділятися у відео, які вони знімають. Також є нові покращення небесного острова, які можна придбати за нові метакойни, які також використовуються в Hat Shop. Щоб дозволити собі все, було додано спонсоровані пропозиції щодо відео, які розблоковуються після першого тижня.


Нагадуємо, що у Content Warning ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.