Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробник Kerbal Space Program 2 Intercept Games і студія Rollerdrome Roll7 припиняють існування

Розробник Kerbal Space Program 2 Intercept Games і студія Rollerdrome Roll7 закриваються в рамках великого плану звільнення Take-Two.
Поділіться новиною з друзями

У звіті Bloomberg йдеться, що Take-Two Interactive закриває розробника Kerbal Space Program 2 Intercept Games у рамках плану, оголошеного на початку цього місяця, спрямованого на скорочення загальної кількості працівників видавця на 5%. Згідно зі звітом, Roll7, розробник ігор OlliOlli та Rollerdrome, також закривається.

Звістка про припинення роботи надійшла через сповіщення про адаптацію та перепідготовку працівників (через розробника ігор) про звільнення в Take-Two Interactive Software у Сіетлі. Intercept Games не згадується по назві в публікації WARN, але в Сіетлі знаходиться Intercept — заснований у 2020 році як частина лейбла Take-Two Private Division, щоб взяти на себе розробку Kerbal 2. WARN повідомляє, що 70 співробітників залишають без роботи.

Розробник Kerbal Space Program 2 припинив існування

Повідомлення WARN описує цю дію як «закриття», що призвело до припущень, що Intercept Games не просто скоротили, а повністю ліквідували. Кілька вакансій в Intercept, які були перелічені на сторінці кар’єри Take-Two у січні (через Wayback Machine), також були видалені, хоча сайт Intercept, схоже, все ще намагається посилатися на них. Закриття має набути чинності 28 червня.

Звіт Bloomberg фактично підтвердив ці припущення, посилаючись на внутрішні документи про те, що Intercept Games буде закрито. Roll7, який був придбаний Take-Two у 2021 році та став частиною його лейбла Private Division, також закривається. Останніми релізами Roll7 були скроллер OlliOlli World і екшн-шутер Rollerdrome, обидва з яких вийшли у 2022 році.

Take-Two відмовився коментувати повідомлення про звільнення чи долю Intercept загалом: натомість він просто повторив, майже дослівно, свою заяву SEC від 16 квітня. З огляду на те, що Intercept є (або був) розробником, ми очікуємо, що саме йому приписуватимуть оновлення гри, а не Private Division.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.