Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ще одну гру буде несподівано видалено із PlayStation Plus Extra цього місяця

З'явилася інформація, що топова гра планує залишити каталог PlayStation Plus Extra найближчими тижнями. Погляньмо ближче, що це за гра.
Поділіться новиною з друзями

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning покине рівень підписки PlayStation Plus Extra протягом травня 2024 року. Рімейк класичної RPG-екшн від Big Huge Games незабаром вийде з бібліотеки PlayStation Plus на додаток до 25 ігор, про які вже відомо.

Багато шанувальників були засмучені, коли дізналися, що PS Plus прощається з різними улюбленими іграми з колекцій Extra та Essential. У попередніх статтях ми згадували, що гра Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn також виходить із підписки PS Plus до 21 травня. Це здивувало багатьох шанувальників, які були знайомі з серією та рівнем підтримки, яку вона отримала від видавця та виробника. На жаль для власників PlayStation, здається, ще одна улюблена гра попрощається з каталогом PS Plus.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning буде видалено з PlayStation Plus Extra

Інтернет-користувачі помітили, що сторінка магазину PlayStation для Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning містила повідомлення про те, що ремастер улюбленої RPG від розробника Kaiko покине PlayStation Plus. Користувач Reddit під ніком Inevitable-Middle412 поділився фотографією сторінки магазину гри у субредіті PlayStation Plus, який, схоже, підтвердив, що гру буде вилучено зі служби до 21 травня. Однак кілька коментаторів зазначили, що Kingdoms of Amalur зокрема, не було однією з ігор, включених на сторінку «Незабаром покидаю» для PlayStation Plus. Це ще більше збентежило шанувальників і змусило деяких користувачів задуматися, чи не було це помилкою.

Хоча багато шанувальників були засмучені, дізнавшись, що в каталозі PS Plus за травень 2024 року більше не буде пропонуватися Kingdoms of Amalur, деякі фанати також були збентежені тим, чому гру не було включено до списку 25 ігор, які планується видалити з PS Plus. Деякі гравці були роздратовані пропуском, а користувачі запитували, чому вони не почули новини з офіційної сторінки PS Plus. Інші також критикували Sony за те, що вона не повідомила своїх абонентів про майбутню втрату, і припустили, що компанії потрібно знайти спосіб тримати своїх користувачів в курсі подій.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.