Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Stardew Valley зробив незвичне відкриття через 250 годин гри

Гравець Stardew Valley ділиться відкриттям, яке зробив лише після 250 годин у грі. Воно може бути корисним для деяких гравців. Погляньмо.
Поділіться новиною з друзями

Гравець Stardew Valley ділиться відкриттям, яке він зробив лише після 250 годин проведених у грі. Симулятор життя містить багато секретів, і деякі з її ігрових механізмів залишаються непоміченими фанатами, незалежно від того, як довго вони грають. Оновлення 1.6 додало багато нового вмісту до гри, але це конкретне відкриття було частиною гри досить довго.

Дивовижне відкриття в Stardew Valley

Фанат гри під ніком MoaningShrimp поділився своїм відкриттям з іншими гравцями. За його словами, вони можуть відновити енергію, відпочиваючи в ліжку без сну. Звичайно, ліжка можна використовувати для відновлення енергії протягом ночі, вимагаючи, щоб гравці були в ліжку до 2 години ночі. Це не дає зазнати штрафу за енергію наступного дня або втратити цінні речі та гроші, залежно від того, де вони знаходяться, коли годинник б’є 2 години. Однак деякі гравці, можливо, не знали, що ліжко також може поступово відновлювати енергію, просто лежачи в ньому в багатокористувацькому режимі.

Інші гравці нарікали, що це так не працює в однокористувацькому режимі. Один припустив, що це спосіб компенсувати той факт, що гра не робить паузи під час виконання певних дій. У однокористувацькому режимі, якщо гравець робить щось на зразок ловлі риби, час зависає, доки процес не завершиться. Однак через природу, коли кілька гравців діють одночасно, гра не буде робити це в багатокористувацькому режимі. Здатність відновлювати енергію, хоча й допомагає підтримувати справедливість, може стати великим поштовхом, особливо на початку, коли гравці мають низький запас енергії та обмежений доступ до їжі, що відновлює енергію, у Stardew Valley.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.