Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Bethesda розкриває подробиці великого травневого оновлення Starfield

Bethesda розкриває подробиці великого оновлення Starfield, яке відбудеться у травні 2024 року. Погляньмо разом, що саме чекає гравців.
Поділіться новиною з друзями

Bethesda розкриває подробиці великого оновлення Starfield, яке вийде 15 травня. З моменту релізу розробник випустив кілька оновлень для свого космічного симулятора. Однак наступне оновлення для гри цілком може бути найбільшим на сьогодні, реалізуючи значні вдосконалення. Можуть внести значні зміни для тих, хто грає саме на Xbox, а також гравцям на ПК.

Велике травневе оновлення Starfield

Замість того, щоб просто опублікувати нотатки про виправлення для нового оновлення гри, Bethesda також випустила 5-хвилинне відео. В ньому розробники розповідають про те, чого шанувальники можуть очікувати від оновлення, а також про те, що буде трохи далі. З відео видно, що для космічного симулятора ще можна додати багато захопливих функцій. Але тим часом користувачі бета-версії Steam можуть завантажити останнє оновлення для тестування прямо зараз.

Велике травневе оновлення офіційно вийде 15 травня, і воно принесе з собою чимало цікавих змін. Наприклад, воно нарешті вирішить проблемні карти гри, які протягом тривалого часу були джерелом скарг гравців. Оновлення полегшить гравцям процес прикрашання інтер’єру своїх кораблів. Також будуть деякі особливості в New Game+ і використовуванні різноманітних нових параметрів складності.

Здається, що травневе оновлення Starfield здебільшого зосереджено на оновленнях якості життя, які мають забезпечити більш плавну роботу для всіх гравців. Користувачі Xbox можуть з нетерпінням чекати нових параметрів відображення після завантаження оновлення. Після цього гравці на Xbox зможуть вибирати між 30, 40, 60 або необмеженою частотою кадрів на дисплеях VRR, з опцією 30 або 60 на дисплеях без VRR. Гравці також матимуть можливість вибирати між візуальними ефектами чи продуктивністю.

Bethesda не просто показала, що буде в травневому оновленні. Це також дражнило шанувальників тим, чого вони також можуть очікувати від майбутніх оновлень. Примітно, що це відео дало фанатам змогу вперше побачити наземний транспорт, за допомогою якого гравці зможуть швидше подорожувати планетами. Ще більше квестів також на шляху до космічного симулятора. Bethesda все ще наполегливо працює над розширенням Shattered Space для гри.


Нагадуємо, що у Starfield ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.