Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Безплатні ігри PlayStation Plus на травень 2024 року

Sony представила безплатні ігри PlayStation Plus, які вийдуть у травні 2024 року, і вони включають несподіваний бонус для передплатників.
Поділіться новиною з друзями

Sony офіційно представила список безплатних ігор, які передплатники PlayStation Plus можуть отримати в травні 2024 року. У більшості випадків оголошення про безплатні ігри для цього рівня відбувається в останню середу попереднього місяця, але цього разу стався виняток.

Хоча це правда, що анонс безплатних ігор для PS Plus найчастіше відбувається в останню середу попереднього місяця, те, що насправді визначає час оголошення ігор, це перший вівторок наступного місяця. Перший вівторок травня – це вівторок, 2 травня, а це означало, що передплатники не повинні були очікувати, що анонс безплатних ігор PS Plus з’явиться до середи, 1 травня, що саме і сталося.

Нові ігри PlayStation Plus на травень 2024 року

Деяким підписникам PS Plus довелося чекати довше, ніж очікувалося, але безплатні ігри на травень 2024 року офіційно підтверджено. Починаючи з вівторка, 7 травня, передплатники можуть отримати всі ігри, які описані нижче. Список ігор цього місяця виглядає досить солідним, і цілком імовірно, що більшість передплатників PS Plus будуть задоволені тим, що буде в наявності.

  • EA Sports FC 24 (PS4/PS5)
  • Ghostrunner 2 (PS5)
  • Tunic (PS4/PS5)
  • Destiny 2: Lightfall (PS4/PS5)

Для тих, хто не знайомий із безплатними іграми PlayStation Plus на травень 2024 року, EA Sports FC 24 — це футбольна гра, фактично остання частина франшизи FIFA, лише без бренду. Ghostrunner 2 — це кіберпанк-гра від першої особи, яка була випущена минулого року та отримала переважно позитивні відгуки. Tunic — пригодницька гра, натхненна Zelda, яка також містить деякі елементи Soulslike. І, нарешті, Destiny 2: Lightfall — останнє розширення для гібриду FPS/MMO від Bungie, яке готує основу для нового розширення, яке має вийти наступного місяця.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.