Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравці критикують TopSpin 2k25 за проблемами з сервером

Шанувальники розчаровані поширеними проблемами сервера TopSpin 2K25, які повністю блокують гравців у кількох режимах гри. Погляньмо разом.
Поділіться новиною з друзями

Ігрова спільнота TopSpin 2K25 критикують 2K через поширені проблеми з сервером, які вплинули на однокористувацький режим гри. Гравці об’єднуються проти вимоги гри завжди бути онлайн, що є загальною скаргою проти безлічі сучасних відеоігор і тим, що сильно впливає на TopSpin.

TopSpin 2K25 — остання частина тривалої франшизи, яка була випущена завдяки позитивним відгукам і теплим сприйняттям спільноти франшизи. Завдяки високоякісним зображенням, напруженому геймплею та безлічі реальних тенісних зірок на вибір. Все готувалося до того, що тенісний симулятор стане хітом. На жаль, гру сильно критикують через проблеми з сервером і вимоги до інтернету.

Гравці TopSpin 2K25 критикують гру

Тенісний симулятор для деяких гравців став недоступним. Критична проблема виникає через те, що гра потребує підключення до інтернету для гри в одиночному режимі кар’єри. Тобто якщо сервери вимикаються, гравцям буде заблоковано не лише багатокористувацькі режими, але й більшість сольного вмісту гри. Режим кар’єри дозволяє гравцям створювати власних тенісних зірок, змагаючись у реальних всесвітньо відомих турнірах. Однак без підключення до інтернету цей режим був би недоступний. Гравцям були б доступні лише виставковий та тренувальний режими.

Тенісний симулятор був довгоочікуваним релізом 2024 року, але рішення поставити більшість вмісту гри під вимогу постійного онлайну налаштовує гравців проти цього. У результаті гравці зараз критикують гру та його розробників за це рішення. На Reddit вже є купа критики та скарг. Проблеми з підключенням стають нестримними, і гравці, які можуть позбутися цих проблем із сервером, як повідомляється, втрачають прогрес, попри завершення матчів.

Що робить проблеми ще більш суттєвими, так це те, що сервери TopSpin 2K25 гарантовано пропрацюють лише кілька років, що також піддається різкій критиці в ігровій спільноті. Розробник стверджує, що сервери гри гарантовано пропрацюють до 2026 року, але можуть бути змінені чи модифіковані пізніше. Закриття серверів призведе не тільки до того, що багатокористувацький режим стане неможливим, але й більшість вмісту для однокористувацької гри буде втрачено назавжди.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.