Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games додає до своєї бібліотеки Dumb Ways To Survive

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games оголошує про чергове оновлення бібліотеки ігор. Цього разу додано Dumb Ways To Survive.
Поділіться новиною з друзями

Netflix Games, ігровий підрозділ популярної потокової платформи Netflix, сьогодні додав нову мобільну гру до своєї бібліотеки. Гра, про яку йде мова, є найновішою частиною франшизи Dumb Ways To Die. Вона відома як Dumb Ways To Survive, і це єдина гра, яка буде додана до Netflix у травні 2024 року.

Нова гра в бібліотеці Netflix Games

Збирайте врожай і шукайте свій шлях через пустелю, як незграбний боб, який намагається залишитися в живих. Ти помреш чи використаєш свій розум, щоб вижити?

Ви наполегливо працюватимете як милий, нещасний дослідник Нуб у цій дурній і захопливій пригодницькій грі на виживання, свіжому доповненні до хітової франшизи «Тупі способи померти». Зробивши неправильний поворот, ви губитесь у дикій природі, не маючи нічого, крім свого розуму, на який можна покластися. Збирайте ресурси, досліджуючи інтерактивне середовище, наповнене небезпечною та дикою природою, створюючи або готуючи все, що вам потрібно, щоб вижити, і відправляйтеся додому в Бінленд. Якщо ви знайшли дурний спосіб померти, візьміть себе в руки й почніть свою пригоду знову.

Ця гра є ще одним прикладом того, як Netflix захоплює гучні ігрові франшизи на свою платформу. Dumb Ways To Survive приєднується до таких ігор, як Sonic Prime Dash, Football Manager 2024 і Bloons TD 6, як гра, заснована на попередній франшизі Netflix Games. Приємно бачити цю гру доданою до Netflix, особливо тому, що це гра на виживання, яка безперечно потрібна Netflix, щоб розширити свої пропозиції в цій галузі.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.