Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Fortnite розкриває більше інформації про повернення гри на iPad та iPhone

Epic Games повідомляє, що через багато років шанувальники Fortnite незабаром знову зможуть грати в гру на своїх пристроях Apple.
Поділіться новиною з друзями

Після чотирьох довгих років очікування, здається, гравці Fortnite в Європейському Союзі незабаром зможуть насолоджуватися грою на своїх мобільних пристроях від Apple. Ігровий режим Battle Royale був випущений у вересні 2017 року, і незабаром після цього він став доступний на мобільних пристроях. Щоб просувати мобільну версію гри, Epic Games і Samsung об’єднали зусилля у 2018 році та подарували скін Galaxy усім, хто грав у гру на топових пристроях Samsung. Багато гравців зрештою завантажували Fortnite на свої мобільні пристрої не лише з практичних міркувань, але й щоб вони могли перевірити магазин предметів або вкладку квестів, перебуваючи далеко від своїх інших пристроїв.

Fortnite для iPad та iPhone

На жаль, королівську битву було видалено з App Store на всіх пристроях Apple у 2020 році. Компанія не була задоволена тим, що Epic Games намагалася обійти фінансові правила, і повністю видалила його. Багато гравців були здивовані, коли це сталося, особливо тому, що значна частина мобільних гравців втратила єдиний спосіб отримати доступ до гри та була змушена повністю припинити гру.

Більшість спільноти повністю втратили надію на те, що Fortnite повернеться в App Store у майбутньому, особливо після того, як Apple закрила обліковий запис розробника Epic Games у березні 2024 року. Однак 29 квітня Epic Games опублікувала оновлення ситуації та показала, що Fortnite повернеться до пристроїв iPhone у Європейському Союзі «досить скоро», а також до iPad «пізніше цього року». Це сталося завдяки закону про цифрові ринки, який дозволяє Epic надавати фанатам доступ до Fortnite через Epic Games Store на пристроях Apple.

Незабаром геймери, яким довелося відмовитися від Fortnite, зможуть повернутися і дослідити зовсім інший вміст. Сподіваємось, гравці Apple все одно зможуть побачити деякі з найкращих аспектів глави 5, оскільки, згідно з витоками інформації, наступна глава буде доступна лише до кінця року.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.