Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Тодд Говард ділиться інформацією про DLC Shattered Space для Starfield

Тодд Говард натякає на деякі надходження оновлень для Starfield, а також ділиться очікуваною датою релізу Shattered Space. Погляньмо разом.
Поділіться новиною з друзями

Нарешті режисер Starfield Тодд Ховард поділився деякими новими подробицями щодо майбутнього сюжетного розширення гри Shattered Space. І хоча, схоже, до релізу ще досить багато часу, гравці також можуть очікувати, що тим часом побачать кілька важливих оновлень. Попри те, що після випуску у вересні минулого року космічний симулятор отримав багато цікавих оновлень вмісту, багато гравців все ще чекають випуску її DLC, перш ніж повернутися до гри.

Що стосується доповнення Shattered Space, гравці все ще не зовсім впевнені, чого очікувати. Дуже мало відомо про DLC гри, хоча фанати, які володіють преміум-версією, технічно вже володіють нею та зможуть отримати до неї доступ без додаткових витрат, коли вона вийде. Мало інформації про DLC Shattered Space полягає в тому, що доповнення, перш за все, слугуватиме розширенням історії, додаючи нову главу до основної сюжетної лінії гри або потенційно демонструючи зовсім нову побічну історію.

Шанувальники Starfield все ще чекають на DLC Shattered Space

Більше ніж через пів року після релізу гри, шанувальники нарешті отримали очікуване вікно випуску доповнення. Виступаючи в інтерв’ю на Kinda Funny Gamescast, Тодд Ховард розповів, що доповнення планується випустити восени 2024 року. Можливо, це не так скоро, як хотілося б більшості фанатів, хоча виникає питання, чому таке доповнення досі не вийшло. Гравці можуть з нетерпінням чекати різноманітних великих функцій, які тим часом з’являться в грі через численні оновлення.

Деякі з цих функцій були дуже жадані чималим відсотком активної спільноти з моменту релізу. Як сказав Говард під час того ж інтерв’ю, вони включатимуть детальніші карти міст, новий ігровий процес і параметри складності, покращення та доповнення до кораблебудівної механіки, а також деякі додаткові сюрпризи.


Нагадуємо, що у Starfield ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.