Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ананас в акваріумі Stardew Valley повертає нас у світ Губки Боба Квадратні Штани

Гравець Stardew Valley вказує на нову частину змін у недавньому оновленні, яка, здається, посилається на Губку Боба Квадратні Штани.
Поділіться новиною з друзями

Нещодавнє оновлення Stardew Valley додало потенційну шану Губці Бобу Квадратні Штани. У той час як оновлення 1.6 додало в гру багато нового вмісту, творець гри, включив ще кілька сюрпризів у наступні оновлення наступних тижнів. Наприклад гравцям дозволено розміщувати більше предметів у своїх акваріумах.

Хоча риболовля — лише одна з багатьох речей, які гравці можуть робити в симуляторі життя, ця навичка має багато переваг. Ця навичка дозволяє гравцям ловити рибу та інші предмети, які можна використовувати для продажу з метою отримання прибутку або готувати з них страви. Це може дати потенційні бафи, крім простого збільшення енергії та здоров’я. Крім того, морських мешканців, виловлених під час риболовлі, можна використовувати як прикраси акваріумів. Деякі гравці навіть вийшли за рамки простого акваріума, створивши натомість неймовірні кімнати, присвячені морським мешканцям. Нещодавно нове оновлення зробило декорування акваріумів ще кращим.

Нова прикраса акваріума в Stardew Valley

Як підкреслила користувачка Reddit під ніком Emma_JM, оновлення 1.6.4 додало можливість додавати ананас в акваріуми. Не дивно, що багато гравців вважають, що це таємне посилання на мультфільм про Губку Боба Квадратні Штани, а саме на ананас, який титулована губка називає своїм домом. Emma_JM додала скриншот зі свого акваріума в грі, на якому показано, як виглядав тропічний фрукт під водою. Варто зазначити, що оновлення додало можливість включити в акваріуми сім інших незвичних предметів.

Багато гравців були в захваті від цієї ідеї, пов’язаної з мультфільмом. Багато користувачів аплодували цьому доповненню, а допис на Reddit вже отримав понад 3,5 тисячі голосів За. У коментарях кілька користувачів побажали, щоб ще більше предметів, пов’язаних із популярним мультфільмом Nickelodeon, можна було включити в акваріуми, щоб краще повторити вулицю, на якій живе Губка Боб. Наприклад, деякі сподіваються, що ConcernedApe додасть морську зірку до списку предметів, які можна розмістити в акваріумах, як данину Патріку Стару.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.