Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox Game Pass отримує гру із «надзвичайно позитивними» відгуками

Несподівана нова гра додається до бібліотеки Xbox Game Pass. Також підтверджено, що незабаром сервіс отримає чотири додаткові гри.
Поділіться новиною з друзями

Ще п’ять ігор було підтверджено для Xbox Game Pass, включаючи одну, в яку можна грати вже сьогодні. Коли справа доходить до нових ігор сервісу підписки від Xbox, фанатів чекає величезна різноманітність ігор. Деякі з ігор, доданих до сервісу, є топовими іграми класу AAA з бюджетом блокбастера, але іноді це інді-ігри меншого масштабу.

Корпорація Майкрософт стежить за тим, щоб до підписки постійно додавалися нові ігри, що представляють усі жанри. Таким чином, шанувальники практично будь-якого жанру зможуть знайти те, у що хочуть пограти через Game Pass.

Оголошено про нові ігри для Xbox Game Pass

Як було оголошено на останній події ID на Xbox, Depersonalization, Firework, Keplerth: Another World і Volcanco Princess з’являться в сервісі підписки Xbox. Очікується, що ігри будуть доступні через Game Pass на ПК, Xbox One і Xbox Series X/S. Незрозуміло, коли саме передплатники Game Pass зможуть грати в ці чотири гри, але вони матимуть доступ до однієї несподіваної нової гри, The Rewinder, вже сьогодні.

The Rewinder — це гра про людину, яка може «спілкуватися з духами та досліджувати спогади інших людей, щоб змінити минуле». Гра спочатку була випущена в Steam у 2021 році та отримала «Надзвичайно позитивні» відгуки користувачів. Уже є багато чудових ігор Game Pass для передплатників, і, здається, The Rewinder додано до цього списку.

Оголошення про те, що ці п’ять ігор приєднаються до Game Pass, було лише верхівкою айсберга, коли справа дійшла до анонсу Game Pass на нещодавній виставці ID на Xbox.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.