Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

В Stardew Valley знайшли нове секретне великоднє яйце

Гравець Stardew Valley знайшов чергове великоднє яйце серед нового вмісту, включеного в масштабне оновлення 1.6. Погляньмо разом.
Поділіться новиною з друзями

19 березня Stardew Valley отримала своє перше велике оновлення контенту за чотири роки. Це призвело до відновлення популярності чарівної фермерської гри. Оновлення 1.6 принесло в гру купу вмісту, що дозволило ветеранам і новачкам насолоджуватися новим типом ферми, фестивалями, домашніми тваринами та діалогом з NPC. Старі професії, такі як рибальство та видобуток, було оновлено новими випадковими подіями, як-от Fish Frenzy, а міні-події Trout Derby та Squidfest пропонують ексклюзивні нагороди.

Окрім милих персонажів, чарівного піксельного мистецтва та надихаючого саундтреку, незмінна популярність гри частково пояснюється турботою та деталізацією, яку розробник вклав у своє творіння. Від проклятих дітей до сумнозвісних фіолетових шортів мера Льюїса, симулятор життя приховує десятки секретних великодок, які допитливий гравець може знайти.

Нова великодка в Stardew Valley

Користувач Reddit під ніком Glittering_Taste2105 нещодавно поділився своїм відкриттям про те, що оновлення 1.6 містить ще більше секретів. З таємничою істотою, яка служить логотипом ConcernedApe, поруч із чарівними танцюючими спрайтами Jumino, нове пасхальне яйце є останнім доповненням до багатьох прихованих екранів меню гри.

Точний тригер для пасхального яйця досі невідомий, але доповнення є лише одним із багатьох випадкових зустрічей, які роблять гру особливою. Інші нові великодні яйця включають підступного краба-трюфеля, який чекає, щоб здивувати гравців, які намагаються добути цінний ресурс, і ще одну несподівану зустріч із дивовижною білизною мера. У той час як комп’ютерні гравці насолоджувалися новими функціями оновлення вже понад місяць, нетерплячі геймери повинні почекати трохи довше, поки оновлення 1.6 з’явиться на консолях і мобільних пристроях. Попри те, що ConcernedApe запевнив шанувальників, що оновлення будуть «випущені якнайшвидше» і матимуть майже весь той самий вміст, що і їхні аналоги для ПК, розробник також повідомив, що розширений багатокористувацький режим для 8 гравців не з’явиться на консолях.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.