Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Overwatch 2 може помилково блокувати гравців

Згідно з хвилею засмучених гравців Overwatch 2, гра, схоже, блокує облікові записи помилково. Погляньмо разом, що насправді відбувається.
Поділіться новиною з друзями

Скарги заполонили форуми Blizzard гравцями Overwatch 2. В них йдеться про те, що їх помилково забанили в рейтинговому режимі, фактично не залишивши виходу з ситуації. Ця проблема викликала занепокоєння серед гравців, які побоюються, що збій системи покарань шутера може бути причиною цих помилкових заборон, що спонукало розробника відреагувати.

Overwatch 2 — безплатний шутер від першої особи, розроблений Blizzard Entertainment. Він має ігровий процес, заснований на героях, як і його попередник, із 40 персонажами, розділеними на класи. Але в новій частині розмір команди було зменшено з шести до п’яти, щоб прискорити ігровий процес. У грі застосовано систему бойових пропусків, скасовано лутбокси та представлено кросплатформну гру з крос-прогресією. Нещодавно друга частина Overwatch представила нову систему штрафів для 10 сезону. Однак, здається, система не працює належним чином.

Помилкові блокування гравців Overwatch 2

Ситуація стала відомою, коли гравець відомий під ніком winkle1, поділився своїм досвідом на форумі Blizzard, детально описавши, як він та його друзі отримували бан. Це відбулося попри те, що гравці проявляли токсичної поведінки або передчасно залишали матчі. Цю думку повторили кілька інших гравців, які долучилися до подібних історій, висловлюючи розчарування та збентеження через раптові заборони. Один гравець вказав на відсутність системи виявлення збоїв на сервері, підкресливши негативний вплив банів на гравців, яким загрожує покарання навіть у разі непередбачених технічних проблем. Ці настрої охопили весь форум, і багато гравців поділилися своїм розчаруванням через те, що їх покарали за незалежні від них обставини, втративши шанс зіграти під час нового 10 сезону.

Відповідаючи на занепокоєння, розробник визнав проблему та запевнив гравців, що вони активно розслідують покарання, які застосовуються неправильно. Розробник закликав постраждалих гравців не подавати індивідуальні апеляції, оскільки команда працює над комплексним вирішенням проблеми для всіх постраждалих гравців. Схоже, що заборони пов’язані з новою системою покарань, запровадженою в 10 сезоні шутера, яка включає певні пороги для штрафів. Тепер пропуск кількох ігор поза встановленою кількістю може призвести до ескалації періодів призупинення, починаючи від 5-хвилинної призупинення до 48-годинної заборони стояти в черзі для більшості ігрових режимів.


Нагадуємо, що в Overwatch 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.