Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Star Wars Battlefront Classic Collection отримує друге оновлення

Star Wars Battlefront Classic Collection отримує друге велике оновлення. Розробник Apyr продовжує вирішувати проблеми з моменту релізу.
Поділіться новиною з друзями

Star Wars Battlefront Classic Collection отримує друге оновлення, спрямоване на вирішення багатьох проблем, які виникли під час релізу гри. Це оновлена колекція перших двох випусків серії Battlefront, у яку шанувальники франшизи прагнули зіграти вже давно. Хоча були шанувальники Зоряниї воїн, яким сподобалося перезавантаження Battlefront, багато з цих гравців посилалися на ностальгію за класичними іграми Star Wars Battlefront.

Спочатку геймери були дуже раді побачити, як розробник випустив такий бажаний реліз. Але класична колекція зіткнулася з численними проблемами. Розробник Aspyr продовжує виправляти всі проблеми та вдосконалювати гру, доки не досягне найкращої форми.

Друге оновлення для Star Wars Battlefront Classic Collection

Оновлення включає багато виправлень помилок, додаючи до списку помилок, які було вирішено в першому великому оновленні гри. Ці виправлення включають проблеми:

  • Через яку гравці не могли приєднатися до серверів на PlayStation
  • Неправильні підказки кнопок у Steam
  • Проблему на Nintendo Switch, через яку екрани завантаження тривали довше, ніж зазвичай, під час вибору ігор
  • Виправлення ворожого штучного інтелекту для всіх платформ
  • Вирішення проблеми якості гри та покращення ігрового процесу

Класична колекція Battlefront має чудовий шанс зібрати все більше гравців. Ігри відрізняються по-своєму, пропонуючи естетику Зоряних воєн і стиль гри, що відрізняється від сучасних, таких як Fortnite і Helldivers 2. Багато гравців сподіваються, що Aspyr вирішить усі проблеми до того, як інтерес гравців зменшиться.

Star Wars Battlefront Classic Collection має кілька нових нововведень, які викликають захоплення у шанувальників, і гра виходить у чудовий час для серії Star Wars, оскільки це не єдиний ігровий варіант у франшизі. Star Wars Outlaws наближається до релізу, який відбудеться в серпні. І хоча у нього були суперечки щодо включення контенту, геймери в захваті від можливості досліджувати всесвіт далі, цього разу крізь призму злочинного світу. Завдяки пристрасній базі шанувальників і просторій історії, ця франшиза має великий потенціал, щоб продовжувати вражати геймерів.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.