Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Stardew Valley перетворює спальню на затишну чайну

Гравець Stardew Valley кардинально змінює свою спальню, повністю перетворюючи її на затишну чайну, де можна розслабитися. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Гравець Stardew Valley поділився своєю переобладнаною спальнею з іншими гравцями, і фанати зачаровані. Він вирішив капітально відремонтувати свою кімнату, щоб перетворити її на затишну чайну, надавши простору.

Симулятор життя дозволяє гравцям капітально ремонтувати свої ферми та інші споруди, як-от сараї, по суті, як їм подобається. Спочатку фермери були дещо обмежені в тому, що вони могли робити зі своїми спальнями, оскільки ліжко не можна було переміщати. Однак ще в оновленні Stardew Valley 1.5 у гру додано можливість пересувати предмети. Це фактично перетворило спальню за замовчуванням на відкрите полотно для гравців, дозволяючи їм повністю перепрофілювати простір, якщо вони вважають за потрібне.

Затишна чайна кімната в Stardew Valley

Гравець під ніком heeeeeeyhello, продемонстрував пару зображень, які показують його чарівну чайну кімнату. Кімната була заповнена рослинами в горщиках і декоративними рослинами. Це створює дуже зелений простір, який дуже розслабляє. Навколо кімнати встановлено кілька рідкісних світильників, але великі вікна на стіні дозволяють кімнаті заливатися денним світлом. Гравець поставив стіл і стільці в південній частині кімнати разом із чашкою для чаю, а в кутку є ще одна лавка, що дає можливість розслабитися.

Можливість вирощувати чайні рослини було додано в оновленні 1.4, і деякі рослини можна побачити тут. Гравець зазначив, що йому потрібно більше чайних рослин. Але для цього потрібно збирати клітковину. Heeeeeeyhello зазначає, що він любить зелений чай, і ця прихильність допомогла надихнути на нове використання цієї кімнати.

Хоча чайне листя в Stardew Valley є менш цінним з погляду підвищення швидкості чи прибутку від ремісничої продукції, у рослини все ж є переваги. Чайні саджанці не потрібно поливати, тому гравці можуть повністю ігнорувати їх, доки їхні чайні листочки не будуть готові до збирання. Збір листя не знищує рослину, яка продовжуватиме виробляти нове листя, яке можна збирати наприкінці кожного сезону.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.