Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Цей посібник допоможе вам швидко подружитися з жителями в Stardew Valley

Гравець Stardew Valley ділиться посібником для гравців, щоб легко подружитися з іншими мешканцями Pelican Town. Погляньмо разом на це.
Поділіться новиною з друзями

Гравець Stardew Valley поділився посібником, щоб допомогти іншим швидко налагодити міцну дружбу з односельцями в грі. Візуальний посібник містить різні важливі риси NPC, які можуть допомогти новим гравцям навчитися заводити друзів і отримувати нагороди.

Окрім квітучих ферм і барвистих локацій, гра може запропонувати ще багато чого. Спілкування є невід’ємною частиною гри-симулятора ферми, яка дозволяє гравцям активувати певні переваги, заводячи друзів. Щоб просуватися по рангах і отримати ці переваги, гравці повинні дарувати подарунки певним персонажам відповідно до їхніх симпатій і антипатій. З огляду на те, що це завдання може бути складним для деяких, гравець сконцентрував всю актуальну інформацію про те, які подарунки дарувати.

Короткий посібник по сусідах в Stardew Valley

У недавньому дописі на Reddit користувач під ніком Mixture-Wonderful поділився інформацією щодо уподобань і привілеїв, запропонованих можливими друзями в грі. Персонажі, чиї вподобання включені в посібник, це Емілі, Пем, Гас, Віллі, Джоді, Марні, Робін, Джордж, Лайнус, Керолайн, Чарівник і Клінт. Ці NPC пропонують різноманітні подарунки у вигляді овочів, риби, деревини тощо.

Попри те, що риси NPC можна дізнатися, читаючи між рядків і підбираючи інші підказки під час розмови з ним, це не найзручніший і, звичайно, не найшвидший спосіб це зробити. Посібник стане в пригоді тим, хто хоче прискорити процес знайомства та отримати відповідні винагороди.

Симулятор життя нещодавно відзначив своє 8-річчя, але це не означає, що він застарів серед шанувальників. Досить вражаюче те, що багато нових і старих гравців регулярно заходять у гру з пристрастю. Як наслідок сильного залучення гравців, Stardew Valley також отримує оновлення навіть через роки після релізу. Однією з основних причин такої популярності є те, що гравці все ще стикаються з новими речами в грі.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.