Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Нове оновлення Nintendo Switch може вирішити проблеми з підключенням

Останнє оновлення системи Nintendo Switch версії 18.0.1 вирішує відому мережеву проблему. Погляньмо разом, що саме виправлено.
Поділіться новиною з друзями

Оригінальний Nintendo Switch був запущений на початку 2017 року, надаючи геймерам відносно потужну портативну систему, яка може запускати повноцінні консольні ігри AAA, такі як The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Попри те, що Switch є системою семирічної давнини, Nintendo все ще регулярно випускає оновлення для своєї популярної портативної консолі. Останнє оновлення нібито вирішило проблему, пов’язану з мережею, а також запровадило інші загальні покращення.

Nintendo Switch версії 18.0.1

Останнє оновлення 18.0.1 для Switch, Switch Lite та Switch OLED, яке було випущено 22 квітня, вирішило проблему, через яку точки бездротового доступу не виявлялися, коли користувачі намагалися налаштувати нову мережу, згідно з наданими примітками до виправлення. На додаток до вирішення вищезгаданої проблеми, остання збірка також реалізувала загальні покращення стабільності системи. Вони повинні покращити досвід користувача для власників Switch, яка є однією з найбільш продаваних ігрових консолей усіх часів.

Користувачам, які не можуть перейти до версії 18.0.1 через проблему з точками бездротового доступу, було рекомендовано тимчасово налаштувати свою мережу на використання лише протоколу шифрування WPA2 (AES), щоб вони могли завантажити та встановити виправлення. Потім вони можуть повернутися до своїх звичайних налаштувань безпеки після застосування оновлення. Nintendo Switch виявляла кілька проблем протягом свого життя, наприклад, жахлива проблема дрейфу палиці, поширена серед окремих контролерів Joy-Con консолі. За чутками, патент Nintendo може запобігти появі проблеми дрейфу палиці Joy-Con у Switch 2.

Примітки до оновлення 18.0.1

  • Виправлено проблему, через яку деякі точки бездротового доступу не можна знайти під час налаштування нової бездротової мережі.
  • Якщо ви не можете оновитися до версії 18.0.1 через проблему, тимчасово змініть налаштування безпеки для бездротової мережі. Так ви зможете використовувати лише «WPA2 (AES)», щоб ви могли під’єднатися бездротовим способом для завантаження та встановити оновлення системи.
  • Після оновлення до версії 18.0.1 відновіть попередні налаштування безпеки мережі.
  • Загальні покращення стабільності системи для покращення роботи користувача.

А у вас були проблеми до виходу цього виправлення? Чи допомогло вам це виправлення? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.