Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox нарешті отримає свою власну гарнітуру віртуальної реальності

Нове партнерство між Meta й Microsoft підтверджує, що незабаром геймери на Xbox отримають VR-гарнітуру «Limited Edition». Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

У рамках нового партнерства Xbox працює над «обмеженою версією» VR-гарнітури, здатної працювати з новою операційною системою Meta Horizon від Meta. Ці нові спільні зусилля дозволять Meta та Microsoft працювати разом над створенням пристрою Meta Quest Limited Edition, натхненного Xbox. Тобто геймери незабаром зможуть мати власну гарнітуру Xbox VR.

Віртуальна реальність — це те, що Microsoft ще не повністю охопила, оскільки конкуренти, такі як Sony, з головою занурюються в технологію VR. Протягом багатьох років шанувальники хотіли, щоб Microsoft розробила інструменти та пристрої віртуальної реальності, які можна було б використовувати на Xbox. І хоча ці вимоги залишилися здебільшого непочутими, це нове партнерство між Microsoft і Meta означає, що фанати незабаром можуть мати власні пристрої віртуальної реальності для ігрової коснолі Microsoft.

Meta анонсує нову VR гарнітуру для Xbox

Як заявили в Meta, новий пристрій Meta Quest, «натхненний Xbox», вже готовий. Microsoft — не єдина компанія, яка бере участь у цій новій ініціативі. Meta оголосила, що ASUS і Lenovo також є одними з перших виробників, які зможуть виробляти пристрої для нової ОС Meta Horizon. Meta Horizon OS використовує технологію доповненої реальності, яка вже використовується Meta для Meta Quest, і робить її доступною для інших виробників. Це друге велике співробітництво між Meta та Microsoft, причому вони вже співпрацюють, щоб використовувати сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming у Meta Quest.

Засновник і генеральний директор Meta Марк Цукерберг оголосив ще більше деталей про це нове спільне підприємство в Instagram. Він підтвердив, що нова гарнітура включатиме контролер Xbox, а також Game Pass. Це нове партнерство знаменує поворотний момент для Microsoft, коли компанія нарешті починає інтегрувати технологію віртуальної реальності у свої пристрої та системи. Meta висвітлювала можливість грати в ігри на великому віртуальному екрані як ключову перевагу Meta Quest у минулому. Цілком ймовірно, що ця функція все ще буде основною увагою для цього нового пристрою, хоча нова гарнітура «Limited Edition» Очікується, що запропонує ще більше функціональних можливостей для геймерів Xbox.


А як вам така новина? А ви чекаєте на те, щоб пограти у свої улюблені ігри на консолі в віртуальній реальності? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.