Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Популярна гра із серії Star Wars може вийти в Xbox Game Pass Ultimate

Одна з найпопулярніших ігор серії Star Wars може незабаром з’явитися на Xbox Game Pass Ultimate. Погляньмо ближче на цю новину.
Поділіться новиною з друзями

Торішній хіт Star Wars Jedi: Survivor може вийти на Xbox Game Pass Ultimate через EA Play і, можливо, вже буде доступний у певних регіонах. Розробник Titanfall Respawn Entertainment здивував багатьох шанувальників «Зоряних воєн», коли у 2019 році випустив Star Wars Jedi: Fallen Order. Це був однокористувацький бойовик, який познайомив нас з колишнім джедаєм-падаваном Келом Кестісом. Star Wars Jedi: Survivor продовжив свою історію з асортиментом нових стилів світлових мечів і планет для дослідження, отримавши переважно позитивні відгуки на консолях і більш неоднозначне сприйняття на ПК через технічні проблеми.

Star Wars Jedi: Survivor може з’явитися в Xbox Game Pass Ultimate через EA Play

Майже через рік після релізу Star Wars Jedi: Survivor залишається надзвичайно популярною серед шанувальників ігор франшизи Star Wars. Особливо після того, як її відшліфували за допомогою незліченних оновлень. Багато хто сподівався, що Jedi: Survivor зрештою буде додано до Xbox Game Pass, ігрового сервісу Microsoft за передплатою, який надає користувачам доступ до величезної бібліотеки ігор за невелику щомісячну плату. Star Wars Jedi: Fallen Order вже доступна для передплатників Xbox Game Pass Ultimate завдяки партнерству з EA Play, власною щомісячною послугою видавця Electronic Arts, яка пропонує ігри та винагороди.

Star Wars Jedi: Survivor незабаром може приєднатися до свого попередника в EA Play, а також Xbox Game Pass Ultimate, принаймні згідно з відкриттям користувача Reddit під ніком nicksuperdx. Jedi: Survivor, очевидно, пропонується як частина бібліотеки EA Play в Англії та пов’язаних регіонах у PlayStation Store, попри те, що офіційного оголошення на момент написання цієї статті не було. Nicksuperdx визнає, що це може бути якась помилка з боку EA, але він також зазначає, що час додавання Jedi: Survivor до EA Play збігається з майбутнім Днем Зоряних воєн 4 травня.


А як вам така новина? Ви вважаєте, що тут є частинка правди? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.