Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробник Helldivers 2 розглядає можливість збільшення розмірів команди

Arrowhead Game Studios перевіряє можливість збільшити розмір команди понад чотири гравці в Helldivers 2. Погляньмо чи це дійсно можливо.
Поділіться новиною з друзями

Helldivers 2 мала величезний успіх як для Sony, так і для Arrowhead Game Studios, навіть більше, ніж будь-яка інша гра. Хоча враховуючи кількість проблем, від яких гра страждала під час релізу через величезну кількість гравців, які намагалися ввійти в гру. Однак навіть початкових проблем не було достатньо, щоб відмовити гравців від гри. Вона продовжувала швидко розвиватися разом із динамічною галактичною війною, яка постійно змінювалася та розвивалася.

Що відомо про можливість збільшення розміру команди в Helldivers 2

Один з елементів, про який гравці постійно запитують, це те, чи можливо буде збільшити розмір команди з традиційних 4 гравців до чогось більшого. В офіційному Discord каналі гри, менеджера спеціально запитали про можливість збільшення загонів. Інші ігри живих сервісів, зокрема ті, що належать до категорії шутерів, як-от The Division 2, призначені для більших груп гравців. Destiny 2 створювала рейдові дії, розраховані на 6 гравців, що більше ніж у типових ігрових режимах PvE, призначених для вогневої команди з трьох осіб.

На жаль для шанувальників гри, здається, розширення за межі 4 гравців не планується. Менеджер відповів на запитання, спершу визнавши, що майбутнє не висічене в камені, але наразі збільшення розміру загону вимагатиме багато роботи. Хоча це здається малоймовірним, виходячи з обсягу необхідної роботи, особливо тому, що розробник продовжує випускати оновлення та створювати новий вміст.

Насправді нещодавно в Інтернеті точилася дискусія щодо того, як Arrowhead Games слід зосередити свій час на Helldivers 2, або на виправленні помилок, або на створенні нового вмісту. Дебати навіть дійшли до членів Arrowhead Games, включаючи генерального директора Йохана Пілестедта, який додав додатковий контекст. Як зізнався Пілестедт, дуже легко сказати «просто виправити, не додавати», але, враховуючи, наскільки конкурентоспроможна ігрова індустрія, щоб залучити гравців, студія повинна робити й те, і інше. Пілестедт навіть визнав, що це гаряча тема всередині студії, оскільки команда продовжує знаходити баланс.


Нагадуємо, що у Helldivers 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.