Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Stardew Valley створив дивовижну аптеку

Гравець Stardew Valley проєктує власну аптеку. Погляньмо разом, що саме вразило ігрову спільноту та чому це точно вас зацікавить.
Поділіться новиною з друзями

Хоча у Stardew Valley менше уваги приділяється створенню та дизайну, ніж у таких іграх, як Minecraft, це не заважає фанатам налаштовувати свої ферми та будівлі під власні потреби. Шанувальники побудували магазини, спа-салони, схованки та всілякі речі в сараях на своїх фермах, а також ряд унікальних споруд у власних фермерських будинках. З випуском оновлення 1.6 до гри було додано ще більше предметів, які гравці можуть використовувати у збірках своєї мрії.

Творчість гравців Stardew Valley немає кордонів

Гравець під ніком RylieSensei поділився своєю новою аптекою на Reddit зі спільнотою. Маленька кімната наповнена рослинами, зокрема деревами та квітковими горщиками, де вирощують культури, предметами колекціонування та прикрасами, які завершують вигляд аптеки. Такі нові предмети, як Кришталева куля, Котел і Камін Чарівника, допомогли зробити будівлю водночас моторошною та чарівною. Зелений дим, що підіймається з казана, і коти, що притиснулися в кутку, доповнюють образ.

Фанати гри у коментарях висловили досить позитивні відгуки до унікального аптекаря. Кілька з них були вражені загальним дизайном, тоді як інші висловили інтерес до того, де творець придбав деякі предмети в кімнаті. Інші відповіли, пояснивши, що оновлення 1.6 додало каталог майстра, який містить багато предметів, які гравець використовував для прикраси аптеки. Як і в каталозі меблів, гравці можуть вільно отримувати доступ до будь-якого предмета, указаного в каталозі, у будь-якій кількості, яку вони бажають.

Залишається побачити, чи отримає Stardew Valley ще серйозні оновлення на цю мить. Хоча 1.6 може бути останнім великим випуском вмісту, розробник ConcernedApe змінив свою думку в минулому, відновивши оновлення гри, попри те, що Haunted Chocolatier перебуває в розробці.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.