Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Модерам GTA 5 вдалося запустити гру на Nintendo Switch

Модерам GTA 5 вдалося запустити гру на Nintendo Switch, що робить її найближчою до неофіційного порту для консолі. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Модерам вдалося запустити GTA 5 на Nintendo Switch. З моменту релізу у 2013 році Grand Theft Auto 5 мала величезний успіх. Мало того, що гра продовжує отримувати новий вміст для свого онлайн-компонента, гру також було перевипущено на кількох різних платформах для трьох поколінь консолей. Однією з платформ, на яку гру так і не було перенесено з моменту її першого випуску, є Nintendo Switch.

Попри те, що Nintendo має сімейний імідж, це не завадило випуску ігор з рейтингом M на її консолях. Сама Grand Theft Auto нещодавно була додана до апаратного забезпечення Nintendo, коли GTA: The Trilogy – The Definitive Edition була запущена на консолі Nintendo Switch разом з іншими платформами у 2021 році. Надії на порт Grand Theft Auto 5 Switch були розвіяні через витік інформації Rockstar у грудні 2023 року, який вказав що порт гри на Nintendo Switch навіть не планувався. Всупереч цьому, деяким модерам вдалося неофіційно перенести гру на Nintendo Switch.

Модерам вдалося портувати GTA 5 на Nintendo Switch

Кадри цього неофіційного перенесення на Switch були опубліковані групою модифікаторів Superstar South Studios. Твіт продемонстрував, як гра працює на Switch, що є важливою віхою. Попередні ролики, які Superstar South опублікувала на сайті, показували, як гра вилітає ще до того, як вона завантажиться. Цей новий ролик показує, що в гру тепер можна грати аж до першої глави пограбування.

Команда пояснює, що кадри запускаються з портативного режиму Nintendo Switch без розгону. Відео дещо переривчасте, а Superstar South зазначає, що звук поганий лише на записі порівняно з фактичним апаратним виходом. Графіка також трохи постраждала, оскільки текстури місцями також трохи піксельні. Гра все одно закінчується збоями лише через кілька хвилин. Попри те, що порт все ще неймовірно невідшліфований, дивовижно, як модерам взагалі вдалося запустити гру.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.