Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробник Silent Hill 2 Remake, здається, змінив образ Джеймса Сандерленда

Здається, зовнішній вигляд головного героя Silent Hill 2 Remake Джеймса отримав деякі помітні зміни перед релізом. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Розробник Silent Hill 2 Remake, Bloober Team, очевидно, оновив зовнішній вигляд Джеймса Сандерленда перед очікуваним релізом цього року. Новий вигляд головного героя римейку містить деякі незначні, але помітні зміни, які відрізняють його від попереднього.

Відтоді як Konami несподівано оголосила про рімейк Silent Hill 2, шанувальники з нетерпінням чекали його. Той факт, що це перша гра основної серії популярної франшизи жахів після Silent Hill: Downpour 2012 року, високі очікування виправдані. У той час як Bloober Team описує рімейк як правильне відтворення оригіналу 2001 року, фанати стурбовані грою. Це сталося після того, як геймплейний трейлер рімейк викликав критику за те, що він зосереджений на боях. Нещодавно розробник, схоже, звернувся до іншої критики від давніх шанувальників щодо появи головного героя в рімейку.

Джеймс Сандерленд змінився у Silent Hill 2 Remake

Відповідно до нещодавнього запису в базі даних SteamDB, рімейк гри жахів отримав нову піктограму гри в Steam, що показує оновлений вигляд головного героя Джеймса Сандерленда. Порівнюючи зображення з моделлю персонажа з трейлера, неважко помітити, що деякі аспекти, такі як волосся та область під очима, здаються дещо зміненими. Однак варто зазначити, що сам файл піктограми є зображенням із низькою роздільною здатністю. Отже, він може неточно відображати найдрібніші деталі оновленого вигляду.

На Reddit гравці загалом привітали зміни та похвалили те, що новий вигляд Джеймса більше відповідає зовнішньому вигляду оригінальної Silent Hill 2. Користувач зазначив: «Його обличчя тепер поголено, а освітлення стало таким же, як в оригіналі».

Ще в березні ESRB опублікував рейтинг рімейку Silent Hill 2. Беручи до уваги, що ігри часто отримують вікові рейтинги, коли до їх релізу залишилося лише кілька місяців, є високі шанси, що рімейк вже близький до релізу. Щоб поглянути на ситуацію в перспективі, Marvel’s Spider-Man 2 отримав свій рейтинг ESRB у червні 2023 року, а потім був запущений через кілька місяців у жовтні. Подібним чином Starfield отримав рейтинг у травні 2023 року перед виходом у вересні того ж року.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.