Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Розробник Ready or Not Void Interactive підтверджує, що їх зламали

Розробник Ready or Not студія Void Interactive підтверджує, що її зламали, але каже, що «не було вкрадено жодних даних». Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Розробник Ready or Not студія Void Interactive підтвердила, що вони зазнали значного злому, в результаті якого було вкрадено принаймні частину вихідного коду гри. Але також було повідомлено, що жодних даних гравців або його персоналу студії не було отримано.

Про злом вперше повідомила Insider Gaming, яка заявила, що понад 4 ТБ даних було вкрадено групою хакерів в березні. На сайті сказано, що було показано вміст викрадених даних, які включають вихідний код гри, а також консольні збірки та зображення, які працюють на тестовому комплекті PlayStation 4.

Викрадено вихідний код Ready or Not

Хоча злам стався місяць тому, Void Interactive не прокоментувала це до сьогодні, коли підтвердила злом із Kotaku, заявивши, що це результат уразливості в хмарних службах, наданих TeamCity. У студії заявили, що «під час цього інциденту не було зламано жодних даних, пов’язаних із користувачами, або інформації про персонал», і що було взято лише «деякий вихідний код» і інформацію про каталог. «Наші активи розробки та власний код залишаються в безпеці та недоторканими».

Докази поточного розслідування свідчать про те, що атака була обмежена інтерфейсом сервісів TeamCity. Як наслідок, зловмисники змогли отримати скриншоти високорівневої інформації про проєкт і компанію. Однак важливо зазначити, що це не передбачає витоку конфіденційних даних.

Повний випуск Ready or Not вийшов у грудні 2023 року після важкого періоду перед релізом, під час якого розробник розійшовся з оригінальним видавцем Team17, а також ненадовго вилучили зі Steam. Зокрема, Void Interactive викликав суперечки, включивши рівень стрілянини в школі та рівень стрілянини в нічному клубі. Їх було додано до гри в 6-ту річницю масового вбивства у нічному клубі Pulse у Флориді у 2016 році, внаслідок якого загинуло 49 людей і ще 53 були поранені.


Нагадуємо, що у Ready or Not ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.