Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Counter-Strike 2 випускає нове оновлення

Counter-Strike 2 отримує нове оновлення, яке містить кілька покращень інтерфейсу користувача та виправлення помилок. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Counter-Strike 2 вийшов у вересні минулого року і, як не дивно, одразу залучив безліч гравців. Попри те, що база гравців у грі цілком здорова, в середньому понад 900 000 одночасних користувачів Steam протягом останніх 30 днів, все ще є деякі недоліки в найновішому FPS від Valve. Це стосується проблем зі стабільністю, слабкою підтримкою серверів спільноти та відсутність офіційних казуальних режимів у попередній грі серії. Хоча Valve, ймовірно, планує вирішити принаймні деякі з цих проблем у майбутніх оновленнях, найновіший патч CS2 вирішує інші проблеми.

Оновлення Counter-Strike 2

Оновлення CS 2 від 16 квітня виправляє дві помилки: одну, через яку бомба іноді зникала з радарів, а іншу, через яку інструменти Workshop виходили з ладу під час компіляції карт. Що стосується покращень інтерфейсу користувача, то перше дозволяє користувачам вибирати піктограму наклейки під зброєю, щоб зішкребти або видаляти наклейки, а інше дозволяє користувачам видаляти порожні одиниці зберігання, які мають призначену мітку. Розмір незначного оновлення складає трохи більш як 30 Мб. Багато учасників спільноти відреагували на патч класичним GIF-зображенням із порожнім холодильником, що свідчить про розчарування, і більшість не здивувалася, що це лише незначне оновлення.

Після того, як початковий ажіотаж навколо запуску CS2 вщух, кількість гравців у франшизі скоротилася в основному через те, що CS2 замінила CS:GO, унеможлививши доступ до деяких улюблених функцій старої гри. Однак кількість гравців неухильно зростає, а з погляду кількості одночасних користувачів гра зараз є найздоровішою за всю історію з вересня 2023 року, коли вперше було випущено CS2. Останню хвилю зростання можна частково віднести до Copenhagen Major наприкінці березня, який викликав великий ажіотаж навколо гри.

Примітки до оновлення Counter-Strike 2 для оновлення від 16 квітня

  • Виправлено помилку, через яку бомба іноді могла зникати з радара
  • Дозвольте очищати або видаляти наклейки, вибравши піктограми наклейок під зброєю
  • Дозволити видалення порожніх одиниць зберігання, які мають мітку
  • Виправлено збій інструментів Workshop під час компіляції карт, які містять екземпляри

Нагадуємо, що у Counter-Strike 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.