Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Власники консолей будуть розчаровані Fallout: London

Розробник Fallout: London підтверджує деякі сумні, але очікувані новини для власників консолей після останнього витоку. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Творці амбіційної Fallout: London підтвердили, що проєкт не буде доступний на консолях після його виходу. Можливо про цю новину багато шанувальників гри вже підозрювали. Загадковий мод Fallout 4 нещодавно зіткнувся з новими проблемами через велике оновлення, яке незабаром відбудеться.

Fallout 4 отримає значний патч 25 квітня, який додасть підтримку наступного покоління консолей: PS5 і Xbox Series X/S. Після анонсу оновлення багато хто з тих, хто терпляче чекав доповнення London, занепокоїлися, що воно може створити нові проблеми для мода, випуск якого запланований на 23 квітня. Ці побоювання підтвердилися, коли команда розробки оголосила, що запуск проєкту відкладено на невизначену дату. У рамках того ж оголошення команда також пояснила, чому вихід London на консолі просто неможливий.

Fallout: London не вийде на консолях

У відео, опублікованому на YouTube-каналі Team Folon, керівник амбітного проєкту Дін Картер сказав, що мод занадто великий, близько 30-40 гігабайт, щоб підтримуватися на консолях. Хоча багато хто довго вважав, що реліз PlayStation неможливий через суворі правила щодо модів на платформі, деякі сподівалися на випуск оновлення для Xbox. Однак Картер дав зрозуміти, що про це не може бути й мови. Що стосується користувачів ПК, мод настільки великий, що його не можна випустити через Nexus Mods, а натомість буде доступним через GOG.

Коли він нарешті буде випущений, Fallout: London представить велику карту розміром з початковий рівень Fallout 4, а також DLC Far Harbor. Мод розгортається в англійській столиці та містить майже повністю нові знання через те, що пост-апокаліптичний світ Англії настільки далекий від Сполучених Штатів. Монстрів Vault-Tec і FEV, таких як Супермутанти та Кігті Смерті, ніде не видно, а нові фракції, такі як Джентрі та Томмі, мабуть, відіграють важливу роль в історії Лондона.

Досі незрозуміло, коли оновлення зрештою стане доступним, але тим часом шанувальники можуть насолоджуватися модами меншого масштабу.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.