Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Фанат Red Dead Redemption 2 знайшов дивовижну схожість між Артуром і Джоном

Один з гравців Red Dead Redemption 2 помітив приголомшливу схожість між Артуром і Джоном у дуже різних моментах гри. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Одним із найуспішніших аспектів Red Dead Redemption 2 є увага до деталей. Від ігрового процесу до історії, немає жодного аспекту гри, якому Rockstar не приділяла б велику увагу. Це зберігає вестерн актуальним протягом багатьох років, оскільки гравці відчувають, що незалежно від того, скільки проходжень вони здійснили, завжди є щось цікаве для відкриття. Один гравець навіть виявив трагічну подробицю історії після семи проходжень RDR 2, і вражає, що навіть тоді здається, ніби гра все ще має деякі приховані секрети.

Дивовижне відкриття в Red Dead Redemption 2

Користувач Reddit під ніком Boikata555 вказав на паралель Артура та Джона, яка відбувається як на початку, так і наприкінці гри. Коли Артур рятує Джона зі снігу, до нього з-за горизонту наближаються три вовки. Наприкінці гри, коли Джон намагається помститися Артуру, три вороги наближаються до нього в тому самому місці. Попри те, що це непомітно, неможливо не помітити, що тут намагалися зробити Rockstar, і це працює чудово. Це ще один приклад того, чому ковбойський симулятор досі вважається однією з найкращих ігор Rockstar усіх часів.

Історії Джона Марстона та Артура Моргана мають кілька цікавих паралелей, тому завжди приємно бачити, що до списку додається ще одна. Багато хто в коментарях під дописом були шоковані відкриттям. Один гравець не погодився, стверджуючи, що це було зроблено не навмисно. Хоча це, безперечно, справедливе рішення, гра заслуговує на перевагу сумнівів через інші добре продумані паралелі.

Хоча гравці продовжують помічати нові деталі в Red Dead Redemption 2, безсумнівно, зростає бажання отримати продовження. У кожного гравця є власні ідеї щодо потенційного RDR 3. Дехто навіть вважає, що у Rockstar є очевидна зупинка перед Red Dead Redemption 3, але оскільки розробка Grand Theft Auto 6 все ще триває, малоймовірно, що геймери почують щось про можливе продовження, доки GTA 6 не буде запущена.


Нагадуємо, що у Red Dead Redemption 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Boosteroid та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.