Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Planet Crafter досягає версії 1.0 й отримує кооперативну гру для 10 гравців

Planet Crafter має дивовижний рейтинг 96% позитивних відгуків. Нещодавно гра отримала версію 1.0. Ви її можете спробувати в хмарі.
Поділіться новиною з друзями

Цього тижня була випущена реміснича гра для виживання Planet Crafter у версії 1.0. Це завершило кілька років дочасного доступу великим патчем. У ньому було додано багатокористувацький кооперативний онлайн-режим до 10 гравців. Це є величезною зміною для попереднього однокористувацького досвіду приземлення, виживання і тераформування спустошеного чужого світу.

Що ми отримуємо у релізній версії Planet Crafter

Версія 1.0 також містить три нових біоми для дослідження в інопланетному світі, що тераформується. Додано нових тварин, яких можна познайомити з навколишнім середовищем, які суттєво відрізняються від усього, що було в грі на виживання досі. Головним чином тому, що всі ці тварини досить великі.

Також є нова інформація про світ, яку потрібно відкрити, або знання, як ми це називаємо сьогодні. Також присутні нові речі в релізній версії гри, щоб відкрити, коли ви наближаєтеся до завершення проєкту тераформування. Є, наприклад, нові процедурні уламки, які можна знайти. Усі вони наповнені рідкісними технікою та матеріалами, які потрібно знайти.

Тут також є звичайний патч для гри на виживання: нові предмети для створення, нові способи вивчення цих речей, нові анімації, новий кінематографічний вступ, а також покращення якості життя та продуктивності.


Нагадуємо, що у Planet Crafter ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon Luna, BoosteroidGeForce NOW, PlayStation Premium, Xbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.