Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Серія ігор Fallout набула нового дихання завдяки серіалу та сервісам хмарного геймінгу

Завдяки нещодавньому виходу серіалу Fallout та додаванню ігор франшизи в хмарні ігрові сервіси майже всі ігри серії здобули нове дихання.
Поділіться новиною з друзями

Коли телесеріал Fallout був вперше анонсований, геймери поставилися до цієї ідеї обережно. Оскільки це франшиза з дуже специфічним тоном і глибокими знаннями. Телевізійній адаптації було б надзвичайно важко повністю відобразити все, що робить ігри чудовими. Проте рецензії на шоу були чудовими, і шанувальники були в основному задоволені адаптацією, за винятком кількох скарг на хронологію від запеклих шанувальників. Навіть творець франшизи Тім Кейн похвалив шоу, зробивши сильні компліменти за його візуальний дизайн і здатність тримати глядачів на межі своїх місць.

Популярність ігор Fallout вийшла на новий рівень

Користувач Reddit під ніком Valuable-Garbage показав статистику з якої стає зрозуміло, що майже кожна гра серії Fallout збільшила кількість гравців. Це охоплює старіші ігри, такі як Fallout Tactics, хоча їх зростання не таке помітне, як такі ігри, як New Vegas і Fallout 4. З перших цифр уже було зрозуміло, що Fallout 76 вибухає на Xbox. Однак, схоже, що ця тенденція продовжується у версіях ігор для ПК.

Геймери в ланцюжку поспішили ще більше допомогти цим цифрам, вказавши, де гравці можуть знайти серію ігор зі знижкою на цей час. Прямо зараз у Fallout 76 можна грати безплатно, але це обмежена угода, щоб отримати вигоду з успіху телешоу. Оскільки манія Fallout зараз у розпалі серед ігрової спільноти, настав ідеальний час, щоб спробувати франшизу.

Нагадуємо, що відразу після анонсу серіалу, сервіси хмарного геймінгу поспішили додати ці ігри до своїх бібліотек. Але не варто так радіти, бо ігри з’явилися не скрізь. Amazon Luna очікувано отримала три гри з серії, а саме Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout 76 та Fallout: New Vegas. Але тут у нас зовсім не виникло питань, бо саме сервіс від Amazon створював однойменний серіал. А от поява ігор в GeForce NOW нас дещо здивувала. В сервісі потокового передавання ігор від NVIDIA можна зіграти в Fallout 4 та Fallout 76. Єдина на нашу думку несправедливість це те, що ігри не з’явилися в українському хмарному ігровому сервісі Boosteroid.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.