Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Грайте в Firefighter Simulator, Construction Simulator та інші ігри на Utomik

Сервіс хмарного геймінгу Utomik оголошує про оновлення бібліотеки ігор. Цього разу до сервісу приєдналося відразу 4 нові гри.
Поділіться новиною з друзями

Цього квітня ми раді представити вам чотири нові гри, які з’являться в бібліотеці хмарного ігрового сервісу Utomik. Сервіс також розширює хмарну бібліотеку двома новими хмарними версіями. Від захопливої симуляції та складних будівельних ігор до привабливих платформерів і тактичного керування безпілотниками — ці останні доповнення задовольнять різноманітні ігрові смаки.

Квітневе оновлення бібліотеки ігор Utomik

Firefighter Simulator: The Squad

Вирушайте в захопливу пожежну подорож у Firefighter Simulator: The Squad. Розташований у галасливому міському пейзажі США, гравці проходять через понад 40 ретельно розроблених локацій. Вони охоплюють величезну місцевість площею 15 тисяч акрів, натхненну Західним узбережжям Північної Америки. Візьміть на себе командування справжньою пожежною машиною Rosenbauer America, погасіть люте пекло та станьте доблесним героєм міста.

Construction Simulator 2015

Відчуйте тонкощі управління будівництвом у Construction Simulator 2015. Як досвідчений експерт у будівництві керуйте парком із 16 реалістичних машин, ретельно розроблених для виконання безлічі завдань. Від розкопок фундаменту до делікатного розміщення колосальних ферм даху, гравцям доручено ключові обов’язки. Реалістичне керування в грі забезпечує захопливий ігровий досвід, відтворюючи тонкощі роботи машини в реальному житті.

Construction Simulator 2

Сага продовжується в Construction Simulator 2, де гравці створюють свою будівельну імперію в Сполучених Штатах. Завдяки дивовижному асортименту з 40 офіційно ліцензованих транспортних засобів від відомих виробників, таких як Caterpillar, Liebherr і Palfinger, у грі представлено понад 60 складних проєктів, починаючи від суттєвого ремонту доріг і закінчуючи складними будівельними роботами. Розширюйте позиції своєї компанії, оновлюйте свій автопарк і затверджуйте домінування в галузі – і все це не виходячи з дому.

Більше нових релізів на Utomik

На додаток до цих чудових ігор, Utomik представляє тактичну пригоду Drone Swarm і вітає улюблених сімейних улюбленців Pankapu та Illuminaria в бібліотеці Utomik Cloud. З таким різноманітним вибором ігор, що охоплюють різні жанри та стилі гри, є безмежні розваги для геймерів будь-якого віку та статі, усе в одній ігровій підписці.

Не пропустіть можливість спробувати ці захопливі ігри. Грайте в останні випуски та спробуйте всю бібліотеку із 1400 ігор із безплатною 14-денною пробною версією. Насолоджуйтесь послугою потокового передавання Utomik на ПК з Windows, мобільному пристрої Android або смарт-телевізорі Samsung, LG, HP або VIDAA/HiSense та грайте будь-де та будь-коли.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.