Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Класична гра 1988 року Beyond the Ice Palace нарешті отримує продовження через 36 років

Через 36 років після виходу оригінальної Beyond the Ice Palace було оголошено про вихід другої частини гри вже цього року. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Beyond the Ice Palace була випущена на Commodore 64 у 1988 році, через два роки після виходу оригінальної гри Castlevania на NES. Гра черпала натхнення з Castlevania, а наступна частина, здається, продовжує черпати натхнення з жанру Metroidvania. У Beyond The Ice Palace 2 бойові дії та проходження нагадують такі популярні релізи Steam, як Hollow Knight.

Відгуки про оригінальну гру були неоднозначними. Гравці критикували дизайн рівнів і складність гри, підкреслюючи неприємні області, які були надто складними. Також були проблеми у різноманітності рівнів. Попри недоліки, багатьом гравцям сподобалося музичне оформлення. Сьогодні гравцям, здається, подобається ця складність.

Чого чекати від продовження Beyond the Ice Palace

В анонсовому трейлері демонструється Beyond the Ice Palace 2, яка вийде на PS4, PS5 і ПК. Деякі внутрішньоігрові діалоги показані в трейлері, підкреслюють, що минуло багато часу з того часу, як проклятого короля, головного героя цієї гри, бачили востаннє. Це потенційне відсилання до тривалого часу між релізами. У трейлері показано, як Проклятий Король використовує ланцюги, за допомогою яких він був ув’язнений, щоб відбиватися від ворогів і долати перешкоди. Гравці будуть переміщатися по королівству, відкривати таємні проходи та боротися з босами зі складною зовнішністю. Оскільки трейлер акцентується на босах, шанувальникам найкращих битв із босами Metroidvania може бути цікаво дізнатися, чи зможе ця гра надати подібний досвід.

Жанр Metroidvania набув популярності після виходу Beyond The Ice Palace у 1980-х роках. Фундаментальні релізи цього жанру надихнули хвилю інді-ігор та ігор AAA. Такі ігри, як Prince of Persia: The Lost Crown і Hollow Knight, є популярними сучасними релізами жанру.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.