Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Amazon Luna отримує дві гри Fallout на честь виходу серіалу

Щоб відсвяткувати вихід серіалу Fallout, Prime Gaming безплатно додає дві однойменні гри на Amazon Luna. Погляньмо на цю новину ближче.
Поділіться новиною з друзями

Amazon рада здивувати підписників рівня Prime доступом до двох додаткових ігор Fallout, доступних зараз через Amazon Luna.

Щоб відсвяткувати перший сезон Fallout, який тепер доступний на Prime Video, учасники Prime у Сполучених Штатах, Канаді, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії та Великій Британії можуть зіграти у Fallout 3: Game of the Year Edition та Fallout: New Vegas.

Нові ігри на Amazon Luna

Fallout 3: Game of the Year Edition

Гра надає можливість відчути найпопулярнішу гру 2008 року, як ніколи раніше. Створіть персонажа за своїм вибором і пориньте в захопливий постапокаліптичний світ, де кожна хвилина — це боротьба за виживання. Видання Fallout 3: Game of the Year включає всі п’ять пакетів додатків до гри Fallout 3.

Fallout: New Vegas

Виберіть сторони у майбутній війні або оголосіть себе «переможцем, який отримує все» та коронуйте себе Королем Нового Вегаса в цьому продовженні гри 2008 року.

Fallout 76 також доступний для учасників Prime протягом квітня на ПК та Xbox, і ви можете завантажити його та зберегти назавжди на додаток до кількох інших безплатних ігор з Prime.

Fallout 76

Вирушайте зі свого бункера через 25 років після ядерної катастрофи. Досліджуйте величезну пустку, спустошену війною, у цьому відкритому світі для кількох гравців до історії Fallout.

Нарешті, шанувальники повинні обов’язково перевірити Amazon Fallout Store, щоб знайти цілу низку ігор, предметів колекціонування, одягу та іншого.

Amazon Luna — це сервіс хмарного геймінгу, який дозволяє легко грати в улюблені ігри на підтримуваних платформах, включаючи:

  • Fire TV
  • Fire Tablets
  • Пристрої iOS і Android
  • Смарт-телевізори Samsung і LG
  • ПК, Mac і Chromebook через браузер

Крім того, учасники Amazon Prime у підтримуваних країнах мають можливість грати в щомісячний вибір ігор на Luna за допомогою спеціальної пропозиції.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.