Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Веб-додаток Xbox Cloud Gaming отримав неочікуване оновлення

Сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming неочікувано отримав оновлення для Веб-додатку. Погляньмо що там цікавого було додано.
Поділіться новиною з друзями

Веб-додаток Xbox Cloud Gaming зробив гігантський стрибок ближче до того досвіду, який ми могли отримати з Google Stadia. Але звичайно це не означає, що сервіс хмарного геймінгу від Xbox провалиться так само. Хоча сайт Xbox Cloud Gaming завжди був чудовим місцем для гри через хмару на будь-якому пристрої з сучасним браузером, до сьогодні ви не могли створювати або приєднуватися до ігор, спілкуватися з друзями або легко переглядати досягнення.

Однак відтепер все змінюється. Оголошено про те, що повний «посібник» Xbox з консолей надходить у веб-додаток хмарного сервісу для ігор від Xbox.

На новому екрані в браузері ви можете перевірити свої досягнення в останній грі, переглянути останні запущені ігри, почати вечірку та переглянути всі сповіщення Xbox – той самий набір сповіщень, який ви бачите на своїй консолі.

Коли ви починаєте вечірку або приєднуєтеся до неї, ви можете запросити інших, надіслати текстове повідомлення іншим учасникам вечірки, вимкнути мікрофон і змінити різні параметри вечірки.

На нещодавно оновленій вкладці чату тепер ви можете надсилати та отримувати повідомлення чату від усіх своїх друзів. Як і слід було очікувати, ви також можете надсилати фотографії.

Це завершує більшість функцій, які ми хотіли бачити у веб-програмі Xbox Cloud Gaming. Це наближає його до сервісу, схожого на Stadia.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.