Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Palworld знаходить рідкісне яйце біля стартової зони

Полювання на яйця в Palworld може тривати годинами. Але одному з гравців вдалося знайти величезне яйце на початку гри. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Одному щасливому гравцю Palworld на стартовій локації пощастило натрапити на рідкісне Величезне кам’яне яйце. Величезні яйця є бажаними гравцями будь-якого рівня, але їх така вдача дуже рідкісна. Інкубаційні яйця в симуляторі виживання є одним із багатьох способів отримати Пала. Це може дозволити гравцям отримати рідкісного Пала, породити одного з певними рисами чи атаками або збирати додаткові для своїх частин Пала. Як гра на виживання, забезпечення найвищих шансів залишитися в живих означає мати найкращих друзів. Це добре укомплектовані ресурси та можливість продовжувати здобувати найнеобхідніше. Це охоплює можливість розводити рідкісних друзів.

В Palworld неочікувано знайшли рідкісне яйце

Користувач Reddit під ніком Kaokasalis щойно почав грати, про що свідчить початковий одяг, який носить персонаж. Досліджуючи стартову локацію, він виявив Величезне скелясте яйце неподалік від першої точки появи після початкової заставки. Відомо, що величезні яйця в грі висиджують найрідкісніші з відповідних стихійних Pal і часто знаходяться далеко від початкової базової локації.

Хоча Kaokasalis знайшов яйце зарано, це не означає, що його можна висидіти відразу. Для інкубації яєць потрібен інкубатор, який відкривається на рівні 7. Навіть тоді гравцям потрібно придбати дві частини стародавньої цивілізації Palworld, щоб створити предмет, а потім чекати, поки він вилупиться. Наявність величезного яйця, яке чекає до того моменту, — це, безперечно, хороша мотивація для швидкого підвищення рівня, але це все одно потребує часу.

Величезне скелясте яйце — одне з найкращих яєць, які можна знайти на початку гри, оскільки з нього може вилупитися Анубіс. Анубіс — один із найкращих Handiwork Pals, яких можна було призначити на базі. Крім того, якщо це те, що містить яйце, гравець зможе розмножувати більше Анубісів у грі. Невдовзі ціла армія Анубісів може заповнити ледве розпочату базу.


Нагадуємо, що у Palworld ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.