Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Stardew Valley незабаром отримає чергове оновлення

Розробник Stardew Valley ConcernedApe розповів, що для Stardew Valley готується чергове оновлення. Погляньмо на цю новину ближче.
Поділіться новиною з друзями

Stardew Valley незабаром отримає чергове оновлення. Воно виправить деякі помилки, а також додасть додатковий вміст. Поки гравці чекають на оновлення консольних версій, розробник все ще наполегливо працює, усуваючи всі помилки, що залишилися.

Цикл оновлення інді-гри тривав довше, ніж більшість очікувала. Гра була запущена ще у 2016 році, і хоча ConcernedApe розпочав роботу над новою грою, симулятор фермерського життя продовжує отримувати оновлення, додаючи вміст і виправляючи помилки. Оновлення 1.6 додало в гру купу вмісту, але деякі гравці все ще не знають його повністю. Однак, схоже, не за горами чекає ще принаймні кілька сюрпризів.

Stardew Valley незабаром отримає оновлення

Творець гри ConcernedApe оголосив у Twitter, що протягом наступного тижня гра отримає оновлення версії 1.6.4. Наразі це оновлення буде доступне лише для ПК (та в сервісах хмарного геймінгу), оскільки консольні версії ще не оновлено до 1.6. Однак розробник поспішив заспокоїти гравців, зазначивши, що цей патч не призведе до подальших затримок для консольної чи мобільної версій. За словами розробника, цей патч виправить деякі помилки, які виникли в грі, і додасть «кілька смаколиків».

Коли розробника запитали про будь-які потенційні тизери, ConcernedApe поділився, що оновлення включатиме деякі нові доповнення до системи риболовлі та видобутку. Окрім цього, розробник залишається небагатослівним щодо того, який новий вміст ми отримаємо. Однак він також зазначив, що фанатам не доведеться починати нову гру, щоб відкрити для себе нові доповнення. Шанувальники, які реагують на новини, здається, були схвильовані та здивовані тим, як розробник продовжує працювати над грою після стількох років.

Творець симулятора життя найближчим часом повернеться до своєї наступної гри, Haunted Chocolatier. Розробник зазначив, що після випуску оновлення консольної версії інді-гри до версії 1.6 і усунення помилок він зосередиться на наступній грі. Наразі немає встановленого терміну випуску оновлення 1.6 для Stardew Valley на консолях. Але Barone запевнив гравців, що воно буде запущено якомога швидше. У минулому для оновлень на консолях і мобільних пристроях знадобився деякий час, тому, хоча шанувальники залишаються в захваті, це може тривати ще деякий час. Проте хороша новина полягає в тому, що всі функції оновлення 1.6, крім розширеної багатокористувацької гри, будуть універсальними для всіх систем, на яких можна грати в цю захопливу гру.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.