Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Valheim отримує перше оновлення 0.217.46 у квітні 2024 року

Iron Gate Studio випускає оновлення для Valheim, яке підвищує продуктивність, виправляє помилки та вводить нові покращення ігрового процесу.
Поділіться новиною з друзями

Розробник Iron Gate Studio випустив оновлення для Valheim, яке включає оновлення двигуна Unity, покращення продуктивності та різноманітні виправлення помилок. Розробник пояснив, що головна мета оновлення — зробити гру плавнішою і підготувати його до майбутнього оновлення Ashlands.

Дата випуску патча Ashlands ще не підтверджена, але очікується, що він буде запущений десь у першій половині поточного року. Основне оновлення представить біом Ashlands, який є безплідною вулканічною місцевістю, яка завжди розташована вздовж південного краю карти. Оновлення Ashlands також додасть нових ворогів, зброю, тварин, їжу та багато іншого у гру, включаючи фортецю Ashlands, розташовану в центрі нового біому.

Патч 0.217.46 для Valheim

Готуючись до Ashlands, оновлення 0.217.46, яке було випущено вчора, оновлює двигун гри Unity до версії 2022.3.17f, яку виробник двигуна випустив у січні цього року. Оновлення також покращує продуктивність гри, суттєво змінюючи спосіб завантаження та вивантаження певних локацій, наприклад Dungeons. Однак Iron Gate Studio зазначив, що ця зміна, ймовірно, впливає на більшість модів, тому гравці, які використовують ці доповнення, можуть зіткнутися з деякими проблемами. Інші зміни в оновленні включають різні покращення ігрового процесу, наприклад молотки. Тепер вони можуть видаляти ліжка, що виникли природним шляхом, і відкидають ворога на схилі, що більше не впливає на гравця, який завдає удару.

Оновлення також містить низку виправлень помилок, деякі з яких стосуються човнів. Наприклад, човни раптово зупиняються під час передачі права власності або доступу до сховища човнів і проблеми, пов’язані з правом власності на човни після від’єднання клієнта, мають бути виправлені. Крім того, тепер вітрила повинні дути в напрямку, який відповідає вітру.

Оскільки розробник підкреслив, що це оновлення зосереджено на закладці основи для оновлення Ashlands, шанувальники вже почали припускати, що основний патч може вийти досить скоро. А деякі сподіваються на запуск протягом місяця. Однак це, звичайно, не підтверджено. Останнє велике оновлення Valheim вийшло в серпні минулого року, коли Iron Gate випустила патч Hildir’s Request. Оновлення додало NPC торговця Hildir, табір Hildir, нові підземелля, трьох міні-босів тощо.


Нагадуємо, що у Valheim ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.