Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Повідомляється, що Dead Space 2 Remake скасовано через невтішну причину

За інформацією від інсайдера стверджується, що Dead Space 2 Remake було скасовано. Погляньмо чому саме скасували рімейк.
Поділіться новиною з друзями

За чутками, Dead Space 2 Remake було скасовано. Це інформація від одного з надійних інсайдерів ігрової індустрії. Переосмислення оригінальної гри у франшизі було випущено в січні 2023 року. Рімейк Dead Space був зустрінутий майже загальним визнанням критиків, на додаток до накопичення кількох номінацій на нагороди.

Dead Space 2 Remake перебував на стадії концепції до скасування

Попри цей надзвичайно позитивний шум, переосмислення цієї культової класики жахів не продавалося так добре, як сподівалася EA. Про це заявив Джефф Грабб, який схарактеризував продажі гри як «слабкі», цитуючи людей, обізнаних із цією справою. Приблизно через 12 хвилин після останнього епізоду подкасту Game Mess Mornings інсайдер пояснив, що ця погана комерційна продуктивність призвела до того, що EA Motive відклала рімейк Dead Space 2. Хоча сама гра ніколи не була офіційно оголошена, Грабб повідомляє, що на момент її скасування вона була на ранній, концептуальній стадії розробки.

Ця частина неофіційної інформації про нещасливий проєкт була запропонована у відповідь на новини про організаційні перестановки в EA Motive. Генеральний менеджер Патрік Клаус оголосив 9 квітня, що частина співробітників канадської студії була переведена для допомоги з наступною грою у франшизі Battlefield. Водночас майбутня гра Iron Man від EA Motive все ще добре просувається, сказав Клаус, додавши, що проєкт нещодавно пройшов «головну внутрішню віху», не уточнюючи деталі. Незрозуміло, чи було передбачуване скасування рімейку другого Мертвого космосу прямим результатом того, що студія ще більше розділила свої пріоритети, хоча Грабб припустив, що це могло бути так.

Твердження про те, що проєкт було скасовано через слабкі продажі його попередника, може стати несподіванкою для деяких шанувальників, не в останню чергу тому, що рімейк Dead Space, здавалося, мав досить сильний комерційний старт. Зокрема, гра дебютувала на вершині чартів фізичних продажів у Великій Британії, а також посіла друге місце в глобальному списку найпопулярніших продажів Steam. Єдиною грою, яка перевершила рімейк Dead Space протягом місяця його запуску на вітрині Valve, була Hogwarts Legacy, яка згодом стала найбільш продаваною грою 2023 року на більшості основних ринків.


А як вважаєте ви, чому саме було скасовано рімейк другого Мертвого космосу? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.