Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Palworld вже цього літа отримає оновлення у вигляді PvP-арени

Неймовірно популярна гра на виживання у відкритому світі Palworld цього літа офіційно отримає режим PvP Arena. Погляньмо ближче на цю новину.
Поділіться новиною з друзями

Pocketpair офіційно підтвердив, що режим PVP арени у Palworld буде додано вже цього літа. Розробники дражнили шанувальників, що вони будуть присутні на нещодавньому заході Triple-I. Тому багато хто, ймовірно, налаштувався, щоб найкраще побачити PvP-дійство Palworld на сьогодні.

PvP режим вже давно підтверджено для гри на виживання у відкритому світі. Деякі з попередніх трейлерів гри на виживання показують PvP у дії, а сама Pocketpair підтвердила, що PvP розробляється як частина дорожньої карти вмісту гри. Більш точні подробиці про те, що передбачає цей новий режим, ще не розкрито. Але шанувальники отримали короткий новий трейлер, який демонструє насичену екшном битву між двома приборкувачами Палів.

Показано трейлер нового режиму Palworld

Тизер-трейлер показує, як дві команди з трьох друзів борються в надзвичайно напруженій битві. Команди складаються з досить потужних Палів, а один із приборкувачів навіть має у своєму розпорядженні нового рейдового боса Беллануара. Атаки приятелів летять по арені у вибухах яскравих кольорів і яскравих вогнів, а двоє приборкувачів використовують наявну у них зброю, щоб також взяти участь у битві. Цей короткий тизер дає гравцям гарне уявлення про те, чого очікувати від PvP Arena, хоча вони досі не знають, коли її додадуть до гри після невизначеної дати випуску влітку 2024 року.

Є ще багато запитань без відповіді, коли справа доходить до Palworld PvP, навіть з новим трейлером, який був випущений. Наприклад, незрозуміло, чи PvP буде можливим лише між гравцями в одному світі, чи буде якась система підбору супротивників. Точні правила PvP також не були розкриті, хоча здається, що режим буде зосереджений на битвах 3 на 3.


Нагадуємо, що у Palworld ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.