Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Epic Games Store отримає серйозні покращення

Epic Games Store додає нові функції свого магазину. Деякі з цих функцій гравці чекали довгий час. Погляньмо ближче на ці оновлення.
Поділіться новиною з друзями

Epic Games Store було запущено ще у 2018 році як конкурента, готового взяти на себе цифрові платформи розповсюдження, такі як Steam. Одним зі способів, який вони обрали, щоб привернути увагу користувачів, було регулярне роздавання безплатних ігор усім, хто зареєстрований у сервісі. Компанія також залучила розробників, пропонуючи конкурентоспроможний розподіл доходу та низькі комісії. Однак через ряд факторів, включаючи деякі відсутні функції на інших платформах, EGS ще не досяг такого ж рівня популярності, як його найбільший конкурент, Steam від Valve.

Користувачів очікують нові враження від Epic Games Store

Тепер EGS представив нові функції, які будуть додані до сервісу в майбутньому. Про це стало відомо на виставці GDC 2024, де Epic оголосила, що вітрина отримає вдосконалений менеджер завантажень, розширену навігацію в магазині, покращений вміст домашньої сторінки та карусель цільової сторінки. Користувачі зможуть краще контролювати, куди вони встановлюють свої ігри, дозволяючи їм вибирати теку для гри, а також способи відстежувати, скільки вільного місця та які ігри мають пріоритет під час завантаження.

Сам магазин додає категорії, що має значно покращити пошук нових цікавих ігор для покупки та гри. Покращення також включатимуть пропоновані центри та колекції ігор, а також додавання інформації про оновлення та новини щодо ігор гравця, подібно до того, як це робить Steam зараз. Заголовок домашньої сторінки та карусель цільової сторінки створені, щоб допомогти привернути увагу до певних ігор, розпродажів і будь-яких нових функцій у магазині. Хоча ці дві останні функції, ймовірно, викликають у розробників і видавців більше захоплення, ніж у користувачів. Загальні вдосконалення мають сприяти зручнішому користуванню, яке більше відповідає тому, чого гравці очікують від інших платформ цифрового розповсюдження. Це особливо важливо для мобільних користувачів Epic Games Store.

На жаль, Epic Games не повідомила, коли ці доповнення будуть внесені в сервіс. Оскільки наближаються великі ігрові події, такі як Summer Game Fest, і знижки, які є звичайними протягом спекотних місяців року. Ймовірно, нам не доведеться довго чекати, щоб отримати доступ до цих функцій. Залишається побачити, чи буде цього достатньо, щоб залучити користувачів до магазину.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.