Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Star Wars: Galaxy of Heroes нарешті виходить на ПК майже через десять років

Star Wars: Galaxy of Heroes, одна з найпопулярніших і довготривалих відеоігор франшизи, нарешті виходить на ПК із цікавими вдосконаленнями.
Поділіться новиною з друзями

Одна з найпопулярніших і незмінних ігор «Зоряних воєн» Star Wars: Galaxy of Heroes, нарешті виходить на ПК і приносить із собою багато покращень. Хоча вона може не мати культової репутації Knights of the Old Republic від Bioware або кінематографічного стилю Jedi: Survivor від Respawn, це не означає, що мобільна гра не варта уваги. Незмінно успішна мобільна гра, яка існує вже близько десятиліття, спромоглася створити власну віддану спільноту, і вона ось-ось стане ще більшою.

Star Wars: Galaxy of Heroes розширює ігрову спільноту

Згідно з оголошенням у блозі Galaxy of Heroes, покрокова стратегічна рольова гра зі списком культових персонажів із «Зоряних воєн» найближчим часом вийде на ПК. Розробник EA Capital Games підтвердив, що порт ПК працюватиме з частотою 60 кадрів на секунду. А це вдвічі більше, ніж у мобільній версії. Крім того, команда розробила засоби керування за допомогою миші та клавіатури, щоб грати так само легко без сенсорного екрана. Ветерани також можуть пов’язати свої облікові записи, щоб безперешкодно грати на ПК чи мобільному пристрої без втрати прогресу.

Перехід гри на ПК має сенс, враховуючи, що платформа постійно розширює свою базу користувачів. Безплатна гра в Galaxy of Heroe гарантує, що ще більше гравців спробують гру, особливо тому, що вона може бути досить вимогливою для мобільних пристроїв. EA підтвердила, що має намір оновити обидві версії гри одночасно, щоб усі патчі розгорталися одночасно, щоб жодна з платформ не була несправедливо пріоритетною. Віддані шанувальники Galaxy of Heroes, які прагнуть побачити вдосконалену версію гри, тепер можуть зареєструватися, щоб протестувати бета-версію збірки.

Випущена у 2015 році гра за мотивами «Зоряних війн» підтягнула ажіотаж навколо фільму «Пробудження сили», першого великого фільму у франшизі за понад десять років. Попри деякі проблеми з моделлю безплатної гри, яка дозволяє гравцям купувати потужних персонажів за реальні гроші, рольовій грі вдалося згладити досвід. Зараз ця гра вважається однією з найбільш дружніх безплатних мобільних ігор, доступних на iOS та Android.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.