Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Crunchyroll виходить на ринок хмарних ігор наслідуючи приклад Netflix

Починаючи з рівня передплати Mega Fan, підписники сервісу Crunchyroll тепер запропоновані хмарні ігри. Погляньмо на цю новину ближче.
Поділіться новиною з друзями

Crunchyroll поступово просувається вперед, намагаючись позиціювати себе як одну з головних альтернатив у світі потокового передавання. Зробивши стрибок, щоб також співпрацювати з кінотеатрами, їхнім останнім прикладом стала світова прем’єра фільму «Сім’я шпигуна», вони продовжують працювати над тим, щоб люди задумалися про підписку на їхні послуги. Цього разу відходимо від аніме, але не надто далеко. Достатньо, щоб пов’язати з іншим аспектом, дуже близьким їм і з яким вони вже знайомі: відеоіграми.

Crunchyroll виходить на ринок сервісів хмарного геймінгу

Потокова платформа Crunchyroll почала включати відеоігри як частину своєї підписки. Однак тут є заковика. Те, що вони назвали своїм Game Vault, що містить мобільні ігри преміум-класу, доступне лише для їхніх передплатників Mega Fan (підписка коштує 6,49 євро на місяць), на відміну від стандартної підписки для фанатів (коштує 4,99 євро на місяць). Однак ігри будуть без реклами та мікротранзакцій. Для початку Game Vault пропонує п’ять ігор, усі вони високої якості.

Ось ці ігри

  • Captain Velvet: The Jump+ Dimensions
  • River City Girls
  • Wolfstride
  • Behind the Frame
  • Inbento

П’ять видатних ігор, серед яких ми б особливо відзначили River City Girls і Wolfstride за те, наскільки вони надзвичайно добре розроблені та красиві. На жаль, у нас є погані новини для тих, хто має пристрої Apple. Наразі ця послуга доступна лише для телефонів і планшетів Android, хоча вони підтвердили, що в майбутньому вона також з’явиться на iOS.

Крім того, Crunchyroll підтвердив, що пропозиція буде розширена в найближчі місяці, оскільки вони співпрацюють з міжнародними розробниками, щоб вперше перенести свої ігри на мобільні пристрої та перенести наявні мобільні ігри у свій Game Vault. Це те, на що нам доведеться почекати, але враховуючи, що у них є підрозділ видавництва ігор, присвячений безплатним іграм, очікується, що вони не матимуть проблем із розширенням свого каталогу.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.