Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Патент Nintendo може натякати на покращення док-станції Nintendo Switch

Новий патент, поданий компанією Nintendo, натякає на можливий редизайн док-станції Nintendo Switch. Ось яку саме проблему може бути вирішено.
Поділіться новиною з друзями

Nintendo Switch вперше дебютувала у 2017 році й з того часу стала однією з найбільш продаваних консолей для відеоігор у світі. Але шанувальники вимагали оновленої моделі портативної консолі Nintendo вже досить довго. У 2021 році була випущена оновлена OLED-модель, оснащена кращим екраном, але попит на правильний «Switch 2» незаперечний.

Новий патент на Nintendo Switch

Тепер Nintendo намагається розв’язати поширену проблему для користувачів Switch. Згідно з Nintendo Life, цей новий патент стосується док-станції Switch, що було можливою проблемою для шанувальників з моменту його випуску. Док-станція ігрового пристрою досить обмежена, особливо якщо розглядати порти, розташовані всередині пластикової оболонки. Адаптер змінного струму, порти LAN і HDMI дивляться ліворуч, що може дуже дратувати гравців, які намагаються правильно розташувати пристрій біля телевізора. У результаті було випущено сотні сторонніх док-станцій, які пропонують гравцям настроювані параметри, коли справа доходить до використання пристрою в режимі док-станції.

Але завдяки новому патенту ця проблема незабаром може залишитися в минулому. Патент, поданий 2 квітня 2024 року, показує креслення нової обертової панелі введення та виведення. Цей новий дизайн призначений для того, щоб дозволити гравцям розташувати док-порти комутатора як зліва, так і справа. Це повністю усуне будь-які проблеми, які виникають у гравців, коли справа доходить до підключення Switch до телевізора. Сама Nintendo заявляє, що теоретично можливо спростити підключення кабелів до телевізора, проблему, яку компанія назвала потенційно «проблемною» для гравців.

Патент містить «поворотний блок», який обертається на 180 градусів, що дозволяє міняти місцями порти як зліва, так і справа. Два порти USB розташовані з обох боків, які також можна було б перевернути. Наразі USB-порти розташовані на правій зовнішній стороні док-станції Switch. Однак ймовірність того, що оновлений дизайн док-станції Nintendo Switch стане реальністю, невелика, тому гравцям слід керуватися своїми очікуваннями.

Чутки про Switch 2 ходили досить давно, а Nintendo мовчала, коли справа доходить до наступної консолі для відеоігор.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.