Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Sony «виправляє» злом PlayStation Portal, який дозволяв запускати ігри для PSP

Sony випустили новий патч для PlayStation Portal, який виправляє злам, що дозволяв на КПК запускати ігри PSP без підключення до Інтернету.
Поділіться новиною з друзями

Після того, як інженери Google зламали PlayStation Portal, щоб запускати ігри для PSP нативно, Sony виправила помилку, видаливши цю небажану функцію зі свого портативного пристрою. Виправленню допомогли інженери Енді Нгуєн і Калле Свенссон, коли перший сказав, що вони «відповідально повідомили про проблеми PlayStation», що дозволило Sony знайти та виправити помилку.

Коли нова портативна консоль PlayStation було вперше представлено, це викликало хвилю очікування та хвилювання серед геймерів. Багато хто вважав, що новий портативний комп’ютер Sony буде спеціальною портативною консоллю, але це не так. PS Portal — це аксесуар для віддаленої гри в ігри PS5, а наявність консолі є обов’язковою умовою. Однак шанувальники були в захваті, коли двоє інженерів Google розповіли, що вони зламали ігровий пристрій, щоб запускати ігри PSP нативно, відкривши цілий світ можливостей для геймерів.

PlayStation Portal отримує оновлення ПЗ після злому

Але святкування були недовгими. Енді Нгуєн звернувся у соцмережі X (Twitter), щоб оголосити, що він повідомив про проблеми PlayStation і що виправлення вже надійшло в оновленні 2.06. Попри незадоволення кількох користувачів, Нгуєн сказав, що Sony виправить помилку лише за кілька тижнів і що його звіт не змінить результат. Користувачам, які хочуть грати в ігри PSP на новому пристрої PlayStation, знову доведеться вдатися до послуги PlayStation Plus Premium.

Всупереч розчаруванням та скаргам користувачів в інтернеті, PS Portal швидко став популярним серед своїх власників і закінчився незабаром після випуску. Цей проєкт був одним з останніх починань Джима Райана на посаді генерального директора PlayStation, який офіційно пішов у відставку наприкінці березня. І хоча цей пристрій є компетентним аксесуаром, багато шанувальників цікавляться, чи повернеться Sony коли-небудь на ринок портативних ігрових консолей.

Здається, Sony прислухається до своєї аудиторії, оскільки новий патент натякає на нову портативну консоль PlayStation. Цей останній патент посилається на старі кишенькові пристрої бренду, такі як PSP і PS Vita, і нібито матиме технологію хмарних ігор, чого немає на Portal. У патенті також підкреслюється, що портативний пристрій хоче полегшити перемикання між грою на консолі та форматом мобільного ігрового пристрою, пропонуючи гібридну модель, як-от Nintendo Switch.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.