Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid оголошує про чергове оновлення бібліотеки ігор: додано 8 нових ігор

Український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid додає 8 нових ігор, серед яких точно буде та яка підійде саме вам. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Після додавання кількох ігор минулого тижня, український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid знову оголосив про оновлення своєї бібліотеки. Хоча деякі ігри не є новими релізами, все одно приємно бачити їх доданими. Окрім шести ігор, які були додані до бібліотеки Boosteroid, дві ААА гри також доступні через розділ Встановлення. Це означає, що, попри те, що ці ігри офіційно недоступні, вони були перевірені, і ви зможете грати в них без проблем.

Оновлення бібліотеки ігор Boosteroid

Content Warning

Стань знаменитим або помри! Content Warning — це кооперативна гра жахів, у якій ви разом із друзями знімаєте моторошні речі, щоб спробувати стати вірусною. Зберіться в команду, налаштуйте своє обличчя за допомогою ASCII, купіть спорядження та використовуйте водолазний дзвін, щоб спуститися в Старий Світ! Там унизу ви зустрінете страшних монстрів із фізичною анімацією, прокляті реліквії та інші артефакти.

Stormworks: Build and Rescue

Приєднуйтесь до світу, де ви проєктуєте, створюєте та пілотуєте свою власну повітряно-морську рятувальну службу. Звільніть свого внутрішнього героя, борючись із лютими штормами на морі, щоб врятувати тих, хто цього потребує.

Escape the Backrooms

Escape the Backrooms — кооперативна гра в жанрі жахів для 1–4 гравців. Проходьте через моторошні рівні, уникаючи сутностей та інших небезпек, щоб спробувати втекти.

Dead Island: Riptide Definitive Edition

Ласкаво просимо до зомбі-апокаліпсису вашого життя – прекраснішого, ніж будь-коли. Потрапивши в епічний спалах зомбі на тропічному острові Баной, ваша єдина думка: вижити!

Ghostrunner

Ghostrunner пропонує унікальний досвід для одного гравця: швидкі, жорстокі бої та оригінальне середовище, у якому поєднується наукова фантастика з постапокаліптичними темами.

Deus Ex: Mankind Divided

Зараз досвідчений таємний оперативник Адам Дженсен змушений діяти у світі, який почав зневажати його подібних. Озброєний новим арсеналом найсучаснішої зброї та доповнень, він повинен вибрати правильний підхід і кому довіряти, щоб розплутати величезну всесвітню змову.

Нові ігри на вкладці «Встановити»

Like a Dragon: Infinite Wealth

Двох неперевершених героїв, Ічібана Касугу та Кадзуму Кірю, зводить разом рука долі чи, можливо, щось більш зловісне… Оживіть це в Японії та досліджуйте все, що можуть запропонувати Гаваї, у настільки масштабній рольовій грі, що охоплює весь Тихоокеанський берег.

WWE 2K24

Відчуйте захопливий переказ найкращих моментів WrestleMania у 2K Showcase of the Immortals у WWE 2K24, де ви можете знову пережити колекцію деяких із найнезабутніших матчів, які визначили кар’єру.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.