Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Дата виходу Hollow Knight: Silksong може бути оголошена незабаром

Останній виток інформації щодо довгоочікуваної Hollow Knight: Silksong свідчить про те, що потенційна дата випуску буде оголошена незабаром.
Поділіться новиною з друзями

Hollow Knight: Silksong — це довгоочікуване продовження схваленої критиками інді-гри Hollow Knight. Розроблений Cherry, гра обіцяє нову пригоду в тому ж захопливому та атмосферному світі, що і попередник. Гравці беруть на себе роль Шершня, таємничої принцеси-захисниці, яка перетинає величезне, взаємопов’язане королівство. Воно кишить небезпечними ворогами, складними розділами платформи та заплутаними битвами з босами.

На тлі очікування, продовження довгоочікуваної гри було засекречено в Південній Кореї, підживлюючи чутки про можливу дату випуску, яка має бути незабаром. Класифікацію гри для гравців віком від 12 років було виявлено ще в лютому, що вказує на прогрес у розробці гри. Це відкриття набуло популярності після запуску сторінки магазину на Xbox.

Hollow Knight: Silksong має вийти незабаром

Для тих, хто, можливо, не знає, співробітник Xbox нещодавно написав у Twitter про новий список магазину. Це дозволяє гравцям додати довгоочікуване продовження інді-гри до свого списку бажань на консолі. Ця подія викликала додаткові припущення щодо майбутнього оновлення, особливо враховуючи, що твіт надійшов від Nick Zuclich, старшого менеджера з планування контенту портфоліо Xbox. Однак, попри цей галас, продовження саги Hollow Knight все ще не має чіткого вікна релізу. Team Cherry зберігає мовчання після початкової затримки, залишаючи шанувальників невпевненими щодо того, що чекає на довгоочікуване продовження у 2024 році.

Хоча точна дата випуску Hollow Knight: Silksong залишається невідомою, нещодавня класифікація гри в Південній Кореї та запуск її сторінки магазину на Xbox сигналізують про те, що реліз може бути на горизонті. Поки шанувальники з нетерпінням чекають подальших оновлень, продовжують наростати очікування того, що обіцяє бути цікавим ігровим досвідом у всесвіті Hollow Knight.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.