Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравці Dragon’s Dogma 2 хочуть змінити систему спорядження

Деякі гравці Dragon's Dogma 2 незадоволені різними аспектами системи спорядження і хочуть суттєвих змін у її роботі. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Деякі гравці Dragon’s Dogma 2 почали скаржитися, що майже все найкраще спорядження в грі доступне лише в магазинах, а не в навколишньому світі. Хоча дослідження в грі часто називають однією з найкращих якостей, деякі геймери стурбовані тим, що ця деталь шкодить їх досвіду.

Рольова гра, випущена минулого місяця, стала величезним хітом. Сиквел RPG 2012 року був однією з найгарячіших тем у більшості ігрових спільнот за останні кілька тижнів. Вся ця увага призвела до того, що друга частина Dragon’s Dogma була продана тиражем у понад 2,5 мільйона копій.

Чим саме незадоволені гравці Dragon’s Dogma 2

Але не все так добре, як може здаватися. Деякі гравці розкритикували те, як гра розподіляє здобич. Допис у Reddit, опублікований користувачем під ніком Dev_Grendel, отримав понад 1200 голосів «за». В ньому йдеться про те, що фактично все найкраще обладнання в рольовій грі доступне лише в магазині. Хоча є виняток – зброя дракона. Dev_Grendel також стверджує, що проблема помітна навіть на ранніх стадіях гри, оскільки більшість здобичі, знайденої під час дослідження, незмінно гірша за ту, що пропонується в магазинах. У коментарях до публікації більшість геймерів, здається, погоджуються. Деякі стверджують, що ситуація ще гірша з бронею, оскільки більшість деталей броні мають лінійні оновлення, а не знаходяться у відкритому світі.

Щоб розв’язати проблему, Dev_Grendel створив мод для Dragon’s Dogma 2, який змінює місце розташування здобичі. Цей мод під назвою «Wild Loot» змінює значення між різними видами зброї, роблячи ту, яку можна знайти лише досліджуючи, більш потужною. Крім того, він видаляє з магазинів усі предмети, які можна знайти в дикій природі, роблячи їх більш ексклюзивними. Однак робота над модом ще триває, і це поки ніяк не впливає на елементи броні.

Попри те, що нову RPG від Capcom багато критикують, сприйняття гри швидше позитивне, ніж негативне. Рольова гра все ще має один з найвищих рейтингів ігор 2024 року на Metacritic з оцінкою 88 балів.


Нагадуємо, що у Dragon’s Dogma 2 ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOW та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.