Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Найхаотичніша функція Stardew Valley 1.6 перетворює ваш будинок у притулок для тварин

Пристрасний фанат Stardew Valley показав свій будинок після того, як він виявив, що оновлення 1.6 дозволяє купувати безліч домашніх тварин.
Поділіться новиною з друзями

Stardew Valley може спонукати гравців доглядати за якомога більшою кількістю сільськогосподарських тварин. Але коли справа доходить до володіння котами, одному фанату вдалося створити заповідник котячих друзів у себе вдома. Протягом свого життя в Pelican Town фермери можуть піклуватися про домашніх тварин, які здебільшого просто проводять дні, гуляючи по території та п’ючи воду зі своїх мисок. Раніше фермерам дозволялося мати лише одного кота чи собаку, але нещодавнє оновлення 1.6 зняло всі обмеження, і спільноті це подобається.

Stardew Valley створено для любителів домашніх тварин

На Reddit з’явилася публікація від гравця під ніком mcloafin69. Він детально розповідає про свою радість, дізнавшись, що він може заповнити свою ферму скільки завгодно домашніх тварин, поділившись зображенням свого будинку, наповненого понад 250 котами.

Скриншот одночасно чарівний і хаотичний, оскільки коти смітять кожен сантимент масивного будинку, більшість з яких, здавалося б, скупчилася навколо каміна або в спальні. Це справляє враження вищезгаданого заповідника для тварин або навіть рятувальної ферми, оскільки коти, безсумнівно, досліджують територію протягом дня.

Хоча попередні версії Stardew Valley могли обмежувати гравців лише одним домашнім улюбленцем, оновлення 1.6 все змінило. Першого кота чи собаку все ще можна отримати на початку гри. Але будь-яких наступних супутників тепер можна придбати у Марні, пройшовши кілька кіл. Фермерам спочатку потрібно буде максимально подружитися зі своїм першим вихованцем, а потім замовити у Робіна нову миску для води, яка коштуватиме 5000 г.

Коли нову миску для води буде виготовлено, Марні надішле листа, у якому повідомляє, що тепер вона продає ліцензії на домашніх тварин за 40 000 г. Придбання одного з них додасть нового вихованця на ферму. Але гравцям, які бажають чогось більш екзотичного, ніж кіт чи собака, доведеться розщедритися на трохи більше грошей. Оновлення 1.6 також додало черепах як домашніх тварин, але вони коштуватимуть 60 000 г, тож будьте готові заощаджувати, якщо хочете створити подібну ферму.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.