Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xbox представляє контролер Nocturnal Vapor

Новий геймпад Xbox Nocturnal Vapor тепер доступний для попереднього замовлення. Він має закручений кольоровий візерунок. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Для попереднього замовлення став доступний новий геймпад Xbox Nocturnal. Ігрові консолі Microsoft завжди пропонували чудові альтернативні контролери в різноманітних унікальних колірних схемах. Поточні консолі Xbox Series X/S нічим не відрізняються. Від тематичних контролерів, натхненних такими іграми, як Fallout і Halo Infinite, до спеціального дизайну, створеного на честь таких мультиплікаційних персонажів, як Губка Боб. І не забуваймо про нещодавно анонсовану консоль та геймпад в стилі Дюни.

Xbox отримує новий неймовірний геймпад Nocturnal Vapor

На початку цього року Xbox представила свою нову лінійку контролерів Vapor Series X/S. Всі вони мають закручені колірні схеми, які можна вибрати на веб-сайті Xbox Design Lab. Ці геймпади з психоделічним дизайном з’явилися після контролера Xbox Stormcloud Vapor, який був випущений минулого літа та мав унікальний кольоровий візерунок на кожному окремому пристрої. Пізніше було оголошено про інші дизайни Vapor, а також про спеціальний динамічний фон Xbox із закрученим рожево-фіолетовим фоном.

Зараз Xbox випускає спеціальне видання контролера, який просочився наприкінці минулого місяця. Геймпад Nocturnal Vapor вийде 9 квітня, а попередні замовлення вже доступні за 69,99 долара на офіційному веб-сайті Xbox. Як випливає з назви, цей дизайн контролера Xbox спрямований на відтворення вигляду природи вночі за допомогою безтурботного, закрученого чорно-темно-зеленого кольорового візерунка, унікального для кожного пристрою. Цей візерунок поширений на верхній частині контролера з відповідними темно-зеленими кнопками, джойстиками та прогумованими ручками.

Попередні контролери Xbox Vapor мали стильний дизайн на будь-який смак гравців Series X/S, а майбутній контролер продовжить це з яскравим зелено-чорним малюнком. Цей геймпад буде доступний пізніше цього місяця, але фанати Xbox, які шукають новий геймпад з унікальним виглядом, можуть попередньо замовити його прямо зараз.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.